rudibass Публикувано Април 17, 2011 Публикувано Април 17, 2011 Гледам много чужди кавъри всякакви готини ...Евала на съфорумниците..Реших да пусна един кавър, който правим с мойта банда RESPONSE , на Български.. ФСБ Форева .. притно слушане и намиране на махна Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 Бравос, то от вас друго не съм и очаквал! Цитирай
rudibass Отговорено Април 18, 2011 Автор Отговорено Април 18, 2011 Евалла брат... не вервах ,че някой ще пише по темата...Като я свириме повечето ни гледат като големи камъни...мислят си, че е авторска... Цитирай
valitchy Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 И от мен поздравления за кавъра! Всеки, който харесва ФСБ е достоен за уважение - браво банда! Цитирай
yordaniy Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 Като един върл фен на ФСБ, освен и аз да кажа едно голямо БРАВО!!! (Съжалявам само, че не успях да присъствам наживо в събота... ) Цитирай
мегатон Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 Поздравления за кавъра на Българска рок група! Повече такива Цитирай
yakiya Отговорено Април 21, 2011 Отговорено Април 21, 2011 Евала бат' Жоре. Супер е! А -Queen - I want it all направо ме накефи доста. Цитирай
rudibass Отговорено Април 21, 2011 Автор Отговорено Април 21, 2011 Благодаря пичове.Много се радвам че ви кефат нещата.Решил съм да предложа Вълче време да стане химн на нашия квартал...Не за друго ,ама жените нещо не го докарват тука на изглед... Ще им я пускам всеки ден от балкона па дано се сетят да се стегнат хахахахаха...Шегувам се разбира се..Трогнат съм. Можем по-добре с мойте ....ама рядко репетираме ...Това си казва думата...няма как.С уважение Гого Цитирай
dids Отговорено Април 22, 2011 Отговорено Април 22, 2011 Винаги сте били пълни с добри идеи и нестандартни решения . Дай Боже повече такива музиканти като Вас ! Цитирай
rudibass Отговорено Април 22, 2011 Автор Отговорено Април 22, 2011 За идеите съм съгласен...Даже вчера ме осени поредното брилянтно хрумване...Предложих им на мойте, да направим един мега спектакъл със звук и осветление на един презокеански самолетоносач ...В средата на Бермудския триъгълник...Вервайте ми, с това щяхме да се прочуем...Все още незнайно за мен защо (немога да си го обясния) ...но другите не ме <_> Цитирай
kirilp Отговорено Април 29, 2011 Отговорено Април 29, 2011 Женския вокал не ми допада особено. Що се отнася до тази песен де. Може би малко по-хард ми идва. Иначе пък мъжкия, който влиза към 1:50 някъде - много готино се получава! В инструментално отношение кавъра е върха! Цитирай
Elly Отговорено Април 29, 2011 Отговорено Април 29, 2011 като притежател на женския вокал , да кажа и аз едно благодаря за похвалите към бандата (разбира се, не приемам с лошо последния коментар, просто се шегувам - винаги е малко рисковано да се пеят мъжки вокални партии, но това му е тръпката!) така е то, стараем се да правим неща, които ни кефят, нали затова сме се събрали. целта е все пак да се кефят и тия, дето ни слушат, така че мноооого се радвам на прочетените коментари. юхуууу! иначе споко, на Жоро идеите ги филтрираме, пресяваме и премерваме по няколко пъти, преди да режем, че иначе не се знае каква ще стане тя а, да, за включващия се по средата вокал на Калин - за следващия път трябва непременно да му монтираме един прожектор, че на всички песни звучи като от нищото, никакъв не се вижда... грехота! и така... Цитирай
ultramega Отговорено Май 1, 2011 Отговорено Май 1, 2011 (Редактирано) Много добра банда сте явно , дано да ви оценяват подобаващо слушателите , пък ако не го правят си е за тяхна сметка, ще си ходят по аматьорски лайвчета Само бих се радвал повече на авторски парчета. Редактирано Май 1, 2011 от ultramega Цитирай
L.K. Отговорено Май 1, 2011 Отговорено Май 1, 2011 Браво Жените в махалата може и да не го разберат, ама да не ти пука. Цитирай
Recommended Posts