irrealizable Публикувано Април 16, 2011 Публикувано Април 16, 2011 (Редактирано) Здравейте, Наскоро се сдобих с Roland RD-300GX и след като свиря в група се нуждая от AMP. За целта се поразрових из нета и нещата се сведоха до следните два продукта: Behringer K1800FX (189 EUR) и Roland KC-150 (339EUR). От хеликоптер се вижда, че Behringer-а е значително по-евтин, а освен това има L(mono) и R входове на всеки канал, което липсва при Roland-а и което всъщност ме озадачава. Имате ли наблюдения върху тези две кубета и кое бихте ми препоръчали като цена и качество? Благодаря и поздрави, Желязков. Редактирано Април 16, 2011 от irrealizable Цитирай
iliev.p Отговорено Април 16, 2011 Отговорено Април 16, 2011 (Редактирано) Труден ще ти бъде изборът, щом не си наясно какво ти трябва.Разликата в цената също дава инфо.А паричният проблем носочва към компромиси. Редактирано Април 16, 2011 от iliev.p Цитирай
irrealizable Отговорено Април 16, 2011 Автор Отговорено Април 16, 2011 (Редактирано) Труден ще ти бъде изборът, щом не си наясно какво ти трябва.Разликата в цената също дава инфо.А паричният проблем носочва към компромиси. Както мога да взема Behringer-а, така мога да взема и Roland-a. Не това ми е проблемът. Интересува ме, кое от двете е по-добро и си заслужава. Редактирано Април 16, 2011 от irrealizable Цитирай
misterj Отговорено Април 16, 2011 Отговорено Април 16, 2011 Не съм китарист, но съм чувал добри отзиви за VOX. Цитирай
bras72 Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 Бях пред същата дилема до онзи ден,вчера ми пристигна от THOMANN BEHRINGER K1800FX това което мога да кажа е ,че за парите си е много добре ,не се сещам за друг усилвател който ще ти даде 4 канала с микрофонен предусилвател и то с фантомно захранване ,за ефектите знаеш и т.н говорителя е 12 така че изкарва басите прилично ебе според мен си заслужава по принцип съм предубеден към тая марка защото съм имал ефект техен който беше ужасен ,но мисля че в този случай не е така факт е ,че в tomann това е най купувания усилвател като съм сигурен ,че цената не е единствената причина, разбира се не съм чул роланда така ,че мнението ми е субективно но споделям впечетленията си от беринджера и мисля ,че си струва освен това говорим за 180 вата -малък концерт може да изнедеш с него роланда колко вата е? Цитирай
irrealizable Отговорено Май 1, 2011 Автор Отговорено Май 1, 2011 (Редактирано) Бях пред същата дилема до онзи ден,вчера ми пристигна от THOMANN BEHRINGER K1800FX това което мога да кажа е ,че за парите си е много добре ,не се сещам за друг усилвател който ще ти даде 4 канала с микрофонен предусилвател и то с фантомно захранване ,за ефектите знаеш и т.н говорителя е 12 така че изкарва басите прилично ебе според мен си заслужава по принцип съм предубеден към тая марка защото съм имал ефект техен който беше ужасен ,но мисля че в този случай не е така факт е ,че в tomann това е най купувания усилвател като съм сигурен ,че цената не е единствената причина, разбира се не съм чул роланда така ,че мнението ми е субективно но споделям впечетленията си от беринджера и мисля ,че си струва освен това говорим за 180 вата -малък концерт може да изнедеш с него роланда колко вата е? 65W е Roland-а, но ми се струват достатъчно. Това, което ме интересува е дали си заслужава да жертвам повече пари в името на качеството, което би ми осигурил Roland-а. Благодаря за мнението! Редактирано Май 1, 2011 от irrealizable Цитирай
irrealizable Отговорено Май 12, 2011 Автор Отговорено Май 12, 2011 Хайде, никой ли няма впечатления от Roland-а ? Цитирай
Recommended Posts