ivan2507 Публикувано Април 15, 2011 Публикувано Април 15, 2011 Здравейте ! Някой дали има координати на Емануил Димитров Манолов-Бадема и дали той дава уроци по саксофон ? Цитирай
bozo cosmeff Отговорено Май 16, 2011 Отговорено Май 16, 2011 Здравейте ! Някой дали има координати на Емануил Димитров Манолов-Бадема и дали той дава уроци по саксофон ? Здравей - нямам координати на Бадема, но той е доста над 80 години , а дори и като по млад- преди 25 години не изгаряше от желание да дава уроци....Моят съвет е да пробваш някой друг, но не мога да ти препоръчам никой. Цитирай
ivansemkov88 Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 И аз му нямам координати, но бих ти препоръчал Васил Енчев на 45 год. Преподавa по: теория на импровизацията, сопран,алт,тенор,баритон саксофони, кларинет,флейта. ЕWI-електронен духов инструмент GSM: 0898428164 Цитирай
Kris4e Отговорено Юни 4, 2011 Отговорено Юни 4, 2011 Много годинки му подарихте... ) Какви над 80, ало... )) Аз съм ходила на уроци при него, страхотен преподавател е. А това дали иска да дава уроци си зависи от ученика! Той е велик музикант и страхотен човек, годините няма да променят нищо. Той е на 75. Аз съжалявам, че не мога да ходя на уроци вече... Цитирай
черешка Отговорено Юни 29, 2011 Отговорено Юни 29, 2011 Здравейте, не зная дали точно това е правилното място, където мога да напиша това, което търся...Всъщност бих искала да намеря човек, който свири на саксофон (няма значение възрастта и това дали е учител, ученик или любител), за да направя една изненада. Ще искам от този човек да е на определено място, в точен час и да изсвири определено нещо. И това ще е една изненада, която много искам да реализирам и се надявам някой тук да може да ми помогне, за да се свържа с такъв човек. Благодаря ви и до скоро Цитирай
Мартин87 Отговорено Юни 29, 2011 Отговорено Юни 29, 2011 Здравейте, не зная дали точно това е правилното място, където мога да напиша това, което търся...Всъщност бих искала да намеря човек, който свири на саксофон (няма значение възрастта и това дали е учител, ученик или любител), за да направя една изненада. Ще искам от този човек да е на определено място, в точен час и да изсвири определено нещо. И това ще е една изненада, която много искам да реализирам и се надявам някой тук да може да ми помогне, за да се свържа с такъв човек. Благодаря ви и до скоро Определено събуди интерес у мен. Аз съм твоя човек. Разбрах за какво става въпрос, остава да кажеш какво искаш да се изсвири. Също кога и къде. Ако не искаш да споделяш пред всички, може на ЛС. Цитирай
Recommended Posts