momcata Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Здравейте, искам да попитам, дали има някакви ноти за обой и китара и ако да къде мога да намеря?Благодаря предварително Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Април 13, 2011 Отговорено Април 13, 2011 За китара съм посъбрал някои неща - главно школи и ноти, пиши конкретно какво ти трябва и ще погледна, дали го имам Цитирай
momcata Отговорено Април 15, 2011 Автор Отговорено Април 15, 2011 За китара съм посъбрал някои неща - главно школи и ноти, пиши конкретно какво ти трябва и ще погледна, дали го имам Със Савов друг участник от форума, искаме да направим някое парче аз на обоя, той на китара и да го свирим някой път в някой пиано-бар. НИщо конкретно, но някоя баладична предполагам... Цитирай
savov Отговорено Април 15, 2011 Отговорено Април 15, 2011 Момчиле - не си уточнил, че става въпрос за произведения, предназначени за изпълнение от ДУО обой и китара...не отделно само за китара например... Цитирай
trendkiller Отговорено Април 26, 2011 Отговорено Април 26, 2011 Момчиле - не си уточнил, че става въпрос за произведения, предназначени за изпълнение от ДУО обой и китара...не отделно само за китара например... Значи някой като каже "концерт за цигулка и оркестър" трябва да пояснява, че има предвид цигулка и оркестър комбо, а не поотделно! ;P Momcata, потърси в delcamp, няма начин да не намериш нещо. Цитирай
Recommended Posts