Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Смятам да си взимам тази китара но забелязах че тялото е направено от Indian Cedro. В гугъл нищо не открих за това дърво. Някой има ли идея добро ли е?

Отговорено

Имам Джаксън от JS серията.Дървото си е много добро,както и адаптерите ,които са подценявани :thumbs_up:

JS32T е с фиксиран бридж така че няма да имаш толкова проблеми,колкото мен с лицензирания флойд.

Отговорено

Имам Джаксън от JS серията.Дървото си е много добро,както и адаптерите ,които са подценявани :thumbs_up:

JS32T е с фиксиран бридж така че няма да имаш толкова проблеми,колкото мен с лицензирания флойд.

Мерси за бързия отговор :thumbs_up: Jackson адаптерите не ги знам колко са добри.. смятам да сменя бридж адаптера с ЕМГ

Отговорено

Тук вече ще те посъветвам да спреш защото този ЕМГ струва 1/3 от китарата.Адаптерите са си наред, а ако искаш китара с ЕМГ можеш да събереш за Jackson от MG серията.

Отговорено

Тук вече ще те посъветвам да спреш защото този ЕМГ струва 1/3 от китарата.Адаптерите са си наред, а ако искаш китара с ЕМГ можеш да събереш за Jackson от MG серията.

няма да мога да събера повече имам колкото за келито :punk_guitar: Ще я взема :thumbs_up:

Отговорено

Не е подарък. Те преди JS30-ките бяха по 400 кинта, ама сега с тия калъфи са по 520 някъде.

Китарата която искам е JS32 не 30

Отговорено

32ките са новите 30ки

%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D1%8D%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%83-jackson-js32t-kelly-black-%D0%BA%D0%B8%D0%B5%D0%B2.jpgJackson-JS-30-KE-Kelly-black.jpg

^И двете са кедрови тела и jackson aдаптери.32ката има гриф с compound radius.Eто ти още келита , да знаеш

FD-JKE3_TBK.jpg ^KE3 - произведена в Япония,тялото е от елша(превъзхожда JS серията), адаптерите са Seymour Duncan(превъзхожда JS серията)

но е с лицензиран флойд(като китарите от JS серията които са с тремоло) и грифа е болт он(като JS серията)

JacksonKE5FRKellyElectricGuitar.jpg^Jackson KE5 - тяло от елша , нектру гриф(превъзхожда всички келита досега), оригинален флойд(превъзхожда лицензирания,но аз като теб предпочитам фиксиран бридж) и Seymour duncan адаптери(като KE3)

И върха на сладоледа:

632866234099860386.jpgKE2 - произведена в САЩ,тяло от елша,нектру гриф(като КЕ5),фретборд от абанос(превъзхожда всички келита) оригинален флойд и Seymour duncan адаптери(като KE5)Въпреки това струва 2 пъти повече от KE5

:greenball:

Отговорено

Не е подарък. Те преди JS30-ките бяха по 400 кинта, ама сега с тия калъфи са по 520 някъде.

Китарата която искам е JS32 не 30

Същото което съм написал за JS30 важи и за JS32. Няма логика JS32 да по-скъпа от JS30.

Отговорено

32ките са новите 30ки

%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D1%8D%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%83-jackson-js32t-kelly-black-%D0%BA%D0%B8%D0%B5%D0%B2.jpgJackson-JS-30-KE-Kelly-black.jpg

^И двете са кедрови тела и jackson aдаптери.32ката има гриф с compound radius.Eто ти още келита , да знаеш

FD-JKE3_TBK.jpg ^KE3 - произведена в Япония,тялото е от елша(превъзхожда JS серията), адаптерите са Seymour Duncan(превъзхожда JS серията)

но е с лицензиран флойд(като китарите от JS серията които са с тремоло) и грифа е болт он(като JS серията)

JacksonKE5FRKellyElectricGuitar.jpg^Jackson KE5 - тяло от елша , нектру гриф(превъзхожда всички келита досега), оригинален флойд(превъзхожда лицензирания,но аз като теб предпочитам фиксиран бридж) и Seymour duncan адаптери(като KE3)

И върха на сладоледа:

632866234099860386.jpgKE2 - произведена в САЩ,тяло от елша,нектру гриф(като КЕ5),фретборд от абанос(превъзхожда всички келита) оригинален флойд и Seymour duncan адаптери(като KE5)Въпреки това струва 2 пъти повече от KE5

:greenball:

Струва ли си да дам 550 за келито с калъфа? Флойд не ща

Отговорено (Редактирано)

за парите които имаш (~550 лв), от сайта от който гледаш,

http://www.musicworl..._CR250_TBK.html

това

Виж тоя flame maple къв е як ^_^

http://www.musicworld.bg/bg/c_360/i_21858/Cort_KX1Q_TE.html

е тая па е с пасивни ЕМГ-та ,за да не плащаш 200 лв за да слагаш нови ;)

Редактирано от Lord Shredulous
Отговорено (Редактирано)

за парите които имаш (~550 лв), от сайта от който гледаш,

http://www.musicworl..._CR250_TBK.html

това

Виж тоя flame maple къв е як ^_^

http://www.musicworld.bg/bg/c_360/i_21858/Cort_KX1Q_TE.html

е тая па е с пасивни ЕМГ-та ,за да не плащаш 200 лв за да слагаш нови ;)

Съгласен но... NOTE: This product will be available after JUN 2011 .

А Jackson-а?? Мен много ме кефи. По зле ли е от Кортовете

Редактирано от Dankata0071
Отговорено

Ок сравняваме Джаксъна и Кортовете

Дърво : Джаксън:Кедър Корт 1 и Корт 2: Махагон + Явор Корт печели

Гриф : Джаксън: Явор с палисандров ф-борд,24 прагчета Корт 1:Махагон с палисандров ф-борд,22 прагчета Джаксън печели с/у Корт 1 Корт 2 има 24 прагчета: равенство

Мензура: Джаксън: 25.5'' (позволява по-"стабилно" свирене при по-ниски строеве Корт 1: 24.75'' Джаксън печели с/у Корт 1 Корт 2 :25.5'': равенство

Нът:Джаксън:графит , Кортовете:графит равенство

Сглобяване: Джаксън: Грифа е закрепен с болтове , Кортовете са с залепен гриф(по-удобно при солиране,поне на мен) Кортовете печелят

Визия: Джаксън печели

Адаптери: Корт 2 печели заради пасивните ЕМГ(на които си почитател)