KAE Публикувано Април 14, 2006 Публикувано Април 14, 2006 Току-що излязло от фурната, чак пари, а вече е в Gmail: account:muzikant.org pass:mymusic Any questionz? :green: Цитирай
ronia Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Аууу, не мога да повярвам, че чак сега чувам това! Супер е! Да, имам въпрос: какво ще кажеш за мъъъничко вокали? И още един: имаш ли други такива идеи? Ааааа, много ми харесва! Пускам си го за кой ли път! :hello: Цитирай
KAE Отговорено Април 18, 2006 Автор Отговорено Април 18, 2006 Ми що да не сложим едни вокали? Дай матриал само, и ще им намерим място. Death се вика - запиши, изпрати, спечели! :green: (надявам се да не е прозвучало толкова грубо) По въпрос номер 2: засега друга подобна хава нямам записана, но идеи - има, не е като да няма ("То, такова, боя не е да разгражда, боя изгражда...") Цитирай
ronia Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Нищо чудно и да опитам, пък квото сабя покаже ПП. Имам за довършване едно друго нещо, така че да не очакваш да стане за утре Цитирай
ronia Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 Доста време е минало от този форумен разговор... Калата, мисля че му дойде времето на това парче. Имаш ли по-нова версия или ще караме по тази (която си е супер)? Цитирай
KAE Отговорено Август 26, 2007 Автор Отговорено Август 26, 2007 Доста време е минало от този форумен разговор... Калата, мисля че му дойде времето на това парче. Имаш ли по-нова версия или ще караме по тази (която си е супер)? За съжаление това е варианта и няма да има друг, поради факта, че целия проект е вече безвъзвратно затрит... Така става, когато доверявам архивите си на съхранение върху ДВД-та. Бих искал да махна 'брас секцията' щом ще записваш нещо отгоре, но това е положението. Успех! Цитирай
ronia Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Ах не мога да ти опиша колко много ме е яд, че го нямаш на тракове! Гледай сега накъде е тръгнало (в момента вокалите са мнооого напред и в натурален вид, което няма да остане така) - интересува ме как ти се струва на теб като цяло тази посока: гласове върху чилаута на калата - и двата са на съфорумки... Много ли е това пеене, малко ли е? Казвайте, докато не сме го орезилили съвсем Цитирай
zanev 70 Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 ronia , много добре се е получило , бравос .... призношението ти много истинско , кефи ..... като цяло парчето е много приятно , но вокалите определено са го отворили още повече ... още веднъж браво и на двамата Цеко Цитирай
KAE Отговорено Септември 3, 2007 Автор Отговорено Септември 3, 2007 Екстра хава е станало! Много се изкушавам да го ребилдна от нула тва проектче. Всъщност, ще го ... предполагам до края на другата седмица ще е има някаква версия и тогава ще се мисли за варианти. Поздравления още веднъж за вокалите Цитирай
ronia Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 (Редактирано) Това исках да чуя от теб! Заслужава си да бъде възкресено това проектче ПП. За да няма недоразумения - в поста ми по-горе "и двата са на съфорумки" се отнася за двата гласа. Калата си е Калата, не е някаква съфорумка Другото е загадка. А сега де?? Редактирано Септември 3, 2007 от ronia Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Много хубаво е станало:)/Не го казвам само защото ronia участва/ Цитирай
бутео Отговорено Септември 4, 2007 Отговорено Септември 4, 2007 Звучи много интригуващо, браво! Ей така си поема парчето нанякъде... Цитирай
Recommended Posts