Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Какво ще кажете за марката stagg.Смятам,че raid-овете stagg къртят мивки!! Ама много!Трябва да си сменя fus-a в най-скоро време и си мисля дали да не взема stagg,още повече,че цените на тая марка са доста по-ниски от останалите елитни...Ами какво ще кажете за карданите stagg?!Когато не се бях замислял да почвам с барабаби,пробвах един чисто нов кардан и ми хареса,ама какво ли помня оттогава...Пък и какво ли разбирам на тоя етап,че да преценя.Просто ми трябва нещо по-евтинко и сравнително качествено!!!

 

модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 44
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

да почвам с барабаби....

 

модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила!

барабаби ли? Т'ва са нек'ви странни баби доколкоот схващам. Да питам такива неща от кирилизацията ли се получават или синтаксиса се пази точен?

 

;););):P:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен чинелите на Стагг имат наистина приличен звук, особено за цените си, харесва ми това, че не са brilliant finish, а натурални, като AA сериите на Сабиан, имат много приятен сравнително сух звук, но са малко по-тихи, отколкото предполага предназначението им, особено един сплеш, който е собственост на един познат и съм си играл по-обстойно с него.

Гледах един кардан на Стагг при Пепи и ми се стори доста солиден на вид и мърдаше сравнително меко, но не съм го слагал на барабани да го пробвам и не знам как е откъм свирене.

Но това, което би ме спряло от използването на тази марка, както чинели, така и хардуер, е мисълта, че може би с течение на времето няма да се окажат много издържливи, но за това можем само да гадаем, така че ако ти харесват, взимай смело, ако е кофти, живот и здраве следващия път по-добро. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За барабани не съм виждал,но хардуера им е готин(и евтин).Чинелите им стават;)Все пак тепърва ще се налагат като марка............

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах някво видео на некви шведски металяги! Това ,което ми направи впечатление ,че сета беше повече от приличе и сред целия тоя набор от Sabian и Zildjian имаше и на Stagg , което може да се приеме , като знак ,че не са чак такава дупка! В момента са ми заели един кардан Stagg малко да си поиграя , щото не смятам ,че съм достатъчно добър с един крак , та камо ли да се излагам с тоя кардан и мнението ми е ,че толкова свири колкото и струва!

 

 

Аре бе форумци кога ще се видим да пием бира? И да разменим малко видео материал! Сега си свалих една клиника Tim "Herb" Alexander барабниста на Primus и търсим народ да го споделим : ) !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами за чинелите и аз се интересувам, ама гледах един райд в магазина на Русинов, но не съм очарован Бог знае колко, а кардан на Стаг имам и засега не се полаквам като изключиме факта че нитовете на свързващото рамо на двата педала има малък луфт, който с магически думи и една тесла набързо сведох до пренебрежимия минимум:)) И сега правим РРРРРРРРРРРР Хеви метъл! :D))

 

Пиши на кирилица! Форума си има вграден кирилизатор!

Редактирано от MDFk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като всичко кйтаиско и това на пръв поглед става.Проблема идва с експлоатацията,просто не са направени да издържат дълго.Не съм толкова богат ,че да си купувам евтини неща!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Ситуацията с чинелите стагг е специална...наистина можеш да случиш на нещо наистина добро.Аз имам 2 стагг-а и съм супер доволен.А ценатта им е пренебрежителна.Но само да поправя YtseJam-имат и brilliant finish и са много добри.Например аз имам един stagg spash 10" brilliant medium и колкото и невероятно да ви зву4и е мн по добър от един zildjan A 10" extra thin

чиято цена беше троина въпреки 4е беше на старо....

Но стагг наистина имат и големи боклуци и трябва да се внимава...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 11 months later...

Никога повече никакви стагове!!! Днес си ударих единия чинел, който стой на единствената ми стойка Stagg, която пък е от най-скъпите подобни.....и тя стойката се счупи на две :beer: ..... :lol: така че :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никога повече никакви стагове!!! Днес си ударих единия чинел, който стой на единствената ми стойка Stagg, която пък е от най-скъпите подобни.....и тя стойката се счупи на две ;) ..... ;) така че :unsure:

HAHAHAHA ;) копеле,знам че ти е кофти са ма все пак си е смешно некво:D:);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами така е, тази стойка се продава за 65-69 лева, мисля че твоята беше тип "щъркел" или "жираф" както им викат. Аз имам една такава, но засега е здрава. Честно казано не знам какъв удар си и нанесъл, моята се държи стабилно за сега, но както казах - 69 лева!!! Марковите от вида са над 200 лева! Знам , че са по-качествени , но просто чергата ни е друга. Споко, смъртта на барабана е част от живота на барабаниста! :killyou:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

на стаг освен стоиките за чинели и като цяло стоики незнам нещо друго качествено да правят.а тва за барабаните и чинелите.......за чинели изрежи една тенекия от сирене и тя ще звучи по добре от чинела стаг.докато предпочитам един тактон/барабани/от колкото стаг :pray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И все пак да ви пита общо :unsure:

Барабани Стаг стават ли за начинаещ или да чакам докато не се появят някакви други на горизонта за разумни пари ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.