xSKACOREx Публикувано Януари 3, 2005 Публикувано Януари 3, 2005 Какво ще кажете за марката stagg.Смятам,че raid-овете stagg къртят мивки!! Ама много!Трябва да си сменя fus-a в най-скоро време и си мисля дали да не взема stagg,още повече,че цените на тая марка са доста по-ниски от останалите елитни...Ами какво ще кажете за карданите stagg?!Когато не се бях замислял да почвам с барабаби,пробвах един чисто нов кардан и ми хареса,ама какво ли помня оттогава...Пък и какво ли разбирам на тоя етап,че да преценя.Просто ми трябва нещо по-евтинко и сравнително качествено!!! модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Fenix Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 да почвам с барабаби.... модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! барабаби ли? Т'ва са нек'ви странни баби доколкоот схващам. Да питам такива неща от кирилизацията ли се получават или синтаксиса се пази точен? Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Според мен чинелите на Стагг имат наистина приличен звук, особено за цените си, харесва ми това, че не са brilliant finish, а натурални, като AA сериите на Сабиан, имат много приятен сравнително сух звук, но са малко по-тихи, отколкото предполага предназначението им, особено един сплеш, който е собственост на един познат и съм си играл по-обстойно с него. Гледах един кардан на Стагг при Пепи и ми се стори доста солиден на вид и мърдаше сравнително меко, но не съм го слагал на барабани да го пробвам и не знам как е откъм свирене. Но това, което би ме спряло от използването на тази марка, както чинели, така и хардуер, е мисълта, че може би с течение на времето няма да се окажат много издържливи, но за това можем само да гадаем, така че ако ти харесват, взимай смело, ако е кофти, живот и здраве следващия път по-добро. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 За барабани не съм виждал,но хардуера им е готин(и евтин).Чинелите им ставатВсе пак тепърва ще се налагат като марка............ Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Гледах някво видео на некви шведски металяги! Това ,което ми направи впечатление ,че сета беше повече от приличе и сред целия тоя набор от Sabian и Zildjian имаше и на Stagg , което може да се приеме , като знак ,че не са чак такава дупка! В момента са ми заели един кардан Stagg малко да си поиграя , щото не смятам ,че съм достатъчно добър с един крак , та камо ли да се излагам с тоя кардан и мнението ми е ,че толкова свири колкото и струва! Аре бе форумци кога ще се видим да пием бира? И да разменим малко видео материал! Сега си свалих една клиника Tim "Herb" Alexander барабниста на Primus и търсим народ да го споделим : ) ! Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Който иска двете двдта на Томас Ланг, да ми дава бланки. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 (Редактирано) Ами за чинелите и аз се интересувам, ама гледах един райд в магазина на Русинов, но не съм очарован Бог знае колко, а кардан на Стаг имам и засега не се полаквам като изключиме факта че нитовете на свързващото рамо на двата педала има малък луфт, който с магически думи и една тесла набързо сведох до пренебрежимия минимум) И сега правим РРРРРРРРРРРР Хеви метъл! )) Пиши на кирилица! Форума си има вграден кирилизатор! Редактирано Февруари 28, 2006 от MDFk Цитирай
HanSolo Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Като всичко кйтаиско и това на пръв поглед става.Проблема идва с експлоатацията,просто не са направени да издържат дълго.Не съм толкова богат ,че да си купувам евтини неща! Цитирай
fake Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Ситуацията с чинелите стагг е специална...наистина можеш да случиш на нещо наистина добро.Аз имам 2 стагг-а и съм супер доволен.А ценатта им е пренебрежителна.Но само да поправя YtseJam-имат и brilliant finish и са много добри.Например аз имам един stagg spash 10" brilliant medium и колкото и невероятно да ви зву4и е мн по добър от един zildjan A 10" extra thin чиято цена беше троина въпреки 4е беше на старо.... Но стагг наистина имат и големи боклуци и трябва да се внимава... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 Никога повече никакви стагове!!! Днес си ударих единия чинел, който стой на единствената ми стойка Stagg, която пък е от най-скъпите подобни.....и тя стойката се счупи на две ..... така че Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 Никога повече никакви стагове!!! Днес си ударих единия чинел, който стой на единствената ми стойка Stagg, която пък е от най-скъпите подобни.....и тя стойката се счупи на две ..... така че HAHAHAHA копеле,знам че ти е кофти са ма все пак си е смешно некво:) Цитирай
Judex Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 Ами така е, тази стойка се продава за 65-69 лева, мисля че твоята беше тип "щъркел" или "жираф" както им викат. Аз имам една такава, но засега е здрава. Честно казано не знам какъв удар си и нанесъл, моята се държи стабилно за сега, но както казах - 69 лева!!! Марковите от вида са над 200 лева! Знам , че са по-качествени , но просто чергата ни е друга. Споко, смъртта на барабана е част от живота на барабаниста! :killyou: Цитирай
NeonGod Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 на стаг освен стоиките за чинели и като цяло стоики незнам нещо друго качествено да правят.а тва за барабаните и чинелите.......за чинели изрежи една тенекия от сирене и тя ще звучи по добре от чинела стаг.докато предпочитам един тактон/барабани/от колкото стаг Цитирай
NoSeNs Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 И все пак да ви пита общо Барабани Стаг стават ли за начинаещ или да чакам докато не се появят някакви други на горизонта за разумни пари ? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Стават много ясно!!! Само че трябва да внимаваш щото не са много здрави....смисъл чупят се Цитирай
Recommended Posts