asparuh75 Публикувано Април 8, 2011 Публикувано Април 8, 2011 Днес Басиста Стилиян ми прати един трак с барабани и бас в блус схема в Ла и реших да го "НаДися" и да го пусна тук,щото знам че има големи "солари" Дано някой се закачи да тресне някоя жица Let's Rock 1 Цитирай
angelvoice Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Днес Басиста Стилиян ми прати един трак с барабани и бас в блус схема в Ла и реших да го "НаДися" и да го пусна тук,щото знам че има големи "солари" Дано някой се закачи да тресне някоя жица Let's Rock Само, не разбрах къде я искаш закачена тази жица?! До колкото чувам има жица. 1 Цитирай
ste1977 Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Ех,че си го "НаДиСил" ( напудрил) . Яко е Цитирай
kirilsat Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Една моя импровизацийка, която ще обърне тракчето на 180 градуса! Типично в мой стил /ако въобще имам такъв/! Не ме яжте! Толкова си мога! За това ще взимам малко уроци, за да се науча като asparuh75! Той и при най-голямото си мазало има мелодична линия!!! 1 Цитирай
ste1977 Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 (Редактирано) Една моя импровизацийка, която ще обърне тракчето на 180 градуса! Типично в мой стил /ако въобще имам такъв/! Не ме яжте! Толкова си мога! За това ще взимам малко уроци, за да се науча като asparuh75! Той и при най-голямото си мазало има мелодична линия!!! Браво колеги,голяма работа сте .Аз на asparuh75 му пратих траг Бас и барабани блус-суйнг ....... вие направо ме ИзКъРтИхТе БРАВО сега някой ако попее хахахах Редактирано Април 9, 2011 от ste1977 Цитирай
kirilsat Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Аз на asparuh75 му пратих траг Бас и барабани блус-суйнг То горе-долу това се е и получило.... Цитирай
asparuh75 Отговорено Април 9, 2011 Автор Отговорено Април 9, 2011 Само, не разбрах къде я искаш закачена тази жица?! До колкото чувам има жица. Соло на китара = жица според мен Цитирай
asparuh75 Отговорено Април 9, 2011 Автор Отговорено Април 9, 2011 Издрусах я семпло и мимически :) Луд умора няма Жица,лице и още нещо Цитирай
Dan Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 (Редактирано) Супер го е направил kirilsat -направо истинско РОК - маане! Редактирано Април 9, 2011 от Dan Цитирай
kirilsat Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Супер го е направил kirilsat -направо истинско РОК - маане! Мерси, но идеята беше блус-суйнг .... Нещо пак съм се отнесъл! Цитирай
kirilsat Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Сега една наистина сериозна молба към специалистите! Възникна малък спор около лада, в който свиря! Даже дали е минор или мажор?! Нека се произнесат специалистите, а аз ще мълча! Цитирай
ultramega Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Една моя импровизацийка, която ще обърне тракчето на 180 градуса! Типично в мой стил /ако въобще имам такъв/! Не ме яжте! Толкова си мога! Изкефи ме Цитирай
kolio Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 (Редактирано) Една моя импровизацийка, която ще обърне тракчето на 180 градуса! Типично в мой стил /ако въобще имам такъв/! Не ме яжте! Толкова си мога! току що прослушвах парчето и синът ми ( на 6 г. ) замислено и напълно серозно рече - Много е добър този! Утрепа ме! На мен не ми е казвал така! П.П. И на мен ми харесва! Редактирано Април 9, 2011 от kolio 1 Цитирай
asparuh75 Отговорено Април 9, 2011 Автор Отговорено Април 9, 2011 Кире браво бе гледам май си имаме чисто нов стил музика :)Аз вчера взех трака от Стельо и му хакнах Диси подобен ритъм,а той днеска го гледам че искал суинг бас да запише,и на този хибрит ти си сложил тамбуристично соло в стил 1001 нощ и ме изнанада наистина приятно как се възприема от всички които го чуят Ако беше по наблизо веднага щяхме да убогатим членския състав на GRAND FUnK VARNA ,но не е проблем да продължим и дистанционно при наличие на време и желание от твоя страна. Поздрави Цитирай
ste1977 Отговорено Април 9, 2011 Отговорено Април 9, 2011 Браво...Браво на всички :) Ако Шехерезада и Аладин ни чуят....няма как да не изиграят един гюбек хахахах Ето и клипче с малко фото КЛИП Ако на няко му се пее да се пробва.............................. Наздраве Цитирай
Recommended Posts