Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Днес Басиста Стилиян ми прати един трак с барабани и бас в блус схема в Ла и реших да го "НаДися" и да го пусна тук,щото знам че има големи "солари" :) Дано някой се закачи да тресне някоя жица :)

Let's Rock

Отговорено

Днес Басиста Стилиян ми прати един трак с барабани и бас в блус схема в Ла и реших да го "НаДися" и да го пусна тук,щото знам че има големи "солари" :) Дано някой се закачи да тресне някоя жица :)

Let's Rock

:bravo: Само, не разбрах къде я искаш закачена тази жица?! :) До колкото чувам има жица.

Отговорено

Една моя импровизацийка, която ще обърне тракчето на 180 градуса! Типично в мой стил /ако въобще имам такъв/! :P

Не ме яжте! Толкова си мога!

За това ще взимам малко уроци, за да се науча като asparuh75!

Той и при най-голямото си мазало има мелодична линия!!! :rocker:

Отговорено (Редактирано)

Една моя импровизацийка, която ще обърне тракчето на 180 градуса! Типично в мой стил /ако въобще имам такъв/! :P

За това ще взимам малко уроци, за да се науча като asparuh75!

Той и при най-голямото си мазало има мелодична линия!!! :rocker:

Браво колеги,голяма работа сте recourse.gif.Аз на asparuh75 му пратих траг Бас и барабани блус-суйнг ....... вие направо ме ИзКъРтИхТе БРАВО :)

cheers.gif сега някой ако попее хахахах

Редактирано от ste1977
Отговорено

Аз на asparuh75 му пратих траг Бас и барабани блус-суйнг

То горе-долу това се е и получило.... :girl_cray2:

Отговорено (Редактирано)

Супер го е направил kirilsat -направо истинско РОК - маане! :lol::punk_guitar:

Редактирано от Dan
Отговорено

Супер го е направил kirilsat -направо истинско РОК - маане! :lol::punk_guitar:

Мерси, но идеята беше блус-суйнг ....

Нещо пак съм се отнесъл! :virtuoz:

Отговорено

Сега една наистина сериозна молба към специалистите! :)

Възникна малък спор около лада, в който свиря! Даже дали е минор или мажор?! B)

Нека се произнесат специалистите, а аз ще мълча!

Отговорено

Изкефи ме :music:

Отговорено (Редактирано)

:music336: току що прослушвах парчето и синът ми ( на 6 г. ) замислено и напълно серозно рече - Много е добър този! :punk_guitar:

Утрепа ме! На мен не ми е казвал така! :punk_guitar:

П.П. И на мен ми харесва!

Редактирано от kolio
Отговорено

Кире браво бе гледам май си имаме чисто нов стил музика :):):)Аз вчера взех трака от Стельо и му хакнах Диси подобен ритъм,а той днеска го гледам че искал суинг бас да запише,и на този хибрит ти си сложил тамбуристично соло в стил 1001 нощ :) и ме изнанада наистина приятно как се възприема от всички които го чуят :) Ако беше по наблизо веднага щяхме да убогатим членския състав на GRAND FUnK VARNA :),но не е проблем да продължим и дистанционно при наличие на време и желание от твоя страна.

Поздрави :thumbs_up:

Отговорено

Браво...Браво на всички :) :) :) Ако Шехерезада и Аладин ни чуят....няма как да не изиграят един гюбек хахахах

Ето и клипче с малко фото КЛИП

Ако на няко му се пее да се пробва.............................. Наздраве cheers.gif