каменов Публикувано Април 8, 2011 Share Публикувано Април 8, 2011 Може ли някой да ми каже от къде в София мога да намеря магазин в който да има капачки за single адаптри? В този малкия магазин в пряката на Пиротска има, но се оказаха по-големия стандарт F-spaced. Разстоянието на моята мила Yamaha от точицата под 1ва струна до точицата под 6та струна е 48,мм мисля ... Другият стандарт би трябвало да е около 52,мм - това са тези които не ми вършат работа. Та ако някой знае такъв магазин, освен горепосочения или пък има такива капачки ( черни ) да помага !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Април 8, 2011 Share Отговорено Април 8, 2011 Аз имам 3 броя черни без дупки за сингли. Ако искаш пиши ЛС да се видим или уточним. Иначе в малкия цум имаше също и в "онзи" магазин трябва да има. Можеш да провериш там. Поздрави Ванката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts