Fenix Публикувано Януари 3, 2005 Публикувано Януари 3, 2005 Един пич от форума ми прати този линк и реших че ще ви е интересно. Това е линк за една от китарите на Браян Мей от QUEEN. Някъде из форума пак някой беше постнал някаква статия дето беше на английски и след това шефа () musicman помоли да бъде преведена за англоНЕговорящите та ето и аз ще взема да свърша едно добро дело с тази статия. Превода може да не е буквален, но ще запазя смисъла, дано да е правилно "Въпреки че е използвал много и много различни видове китари (Fender Telecasters, Stratocasters, Ovations), Браян Мей най-често използва 'домашно направената' (заедно с баща си) 'Red Special' (има картинка по-долу). Китарата е направена от необичайни парченца (отпадъци) дърво като дъб за централната част и грифа, например. Тялото не е плътно (hollow), като има отделни 'камери' за звука (тона). Адапторите са Burns Tri-Sonics които Браян е облепил с Araldite /т'ва нито го знам к'во е, нито го има по речниците, съжалявам/, с цел да предотврати microphonic feedback (предполагам че всички знаете к'во е т'ва ), който (feedback-a) по принцип присъства при повечето адаптори покрити с метални пластини. Всеки адаптор се конторлира от собствен ключ /прекъсвач/. Има един volume и един tone control." Ето, хората си правят китари от отпадъци. К'вот' дърво имал, таквоз сложил Надявам се да ви е било полезно и да е що-годе добре преведено. 10х to The Boss, за линка. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Един пич от форума ми прати този линк и реших че ще ви е интересно. Това е линк за една от китарите на Браян Мей от QUEEN. Някъде из форума пак някой беше постнал някаква статия дето беше на английски и след това шефа () musicman помоли да бъде преведена за англоНЕговорящите та ето и аз ще взема да свърша едно добро дело с тази статия. Превода може да не е буквален, но ще запазя смисъла, дано да е правилно "Въпреки че е използвал много и много различни видове китари (Fender Telecasters, Stratocasters, Ovations), Браян Мей най-често използва 'домашно направената' (заедно с баща си) 'Red Special' (има картинка по-долу). Китарата е направена от необичайни парченца (отпадъци) дърво като дъб за централната част и грифа, например. Тялото не е плътно (hollow), като има отделни 'камери' за звука (тона). Адапторите са Burns Tri-Sonics които Браян е облепил с Araldite /т'ва нито го знам к'во е, нито го има по речниците, съжалявам/, с цел да предотврати microphonic feedback (предполагам че всички знаете к'во е т'ва ), който (feedback-a) по принцип присъства при повечето адаптори покрити с метални пластини. Всеки адаптор се конторлира от собствен ключ /прекъсвач/. Има един volume и един tone control." Ето, хората си правят китари от отпадъци. К'вот' дърво имал, таквоз сложил Надявам се да ви е било полезно и да е що-годе добре преведено. 10х to The Boss, за линка. Цитирай
pacman Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Мдааа... таз китарка ред спешъл на бай ви Брайън Мей е вдъхновила много хора по света да съ зафанат с надомно китаро-правене... Тя наистина е необикновена в много отношения и доказва че невинаги задължително да се придържаш към стандартното, в която и д а е област... Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 това да си направиш китара както ти харесва е много яко Цитирай
TONY Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 спомням си чи Ред Спешъл се предлага и като серийно производство - точно по спецификацията на Браян Мей, обаче ще Ви трябват и монети от 10 пенса Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Брайън Мей мадафака Ненормална му работа За грифа дъската я зел от некво дърво, дето им висело над камината А железните части - разглобили некъв камион Евалата на тоя изверг Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 интереснао аз имам една кухарка разбита да взема да я направя няква изродска . и като стана голям музикант да се продава масово :think: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 6, 2005 Автор Отговорено Януари 6, 2005 интереснао аз имам една кухарка разбита да взема да я направя няква изродска . и като стана голям музикант да се продава масово :think: Примерно. Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 ми имам една кухарка и да я направа яка ел. ааа :think: Цитирай
Recommended Posts