rock3r Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 моля коментираите какво мислите за песента > било то критики , съвети ,молби и тн. няма да се засягаме Цитирай
paranoize Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 супер е според мен, единствената ми забележка е, че вокала ми се вижда тихичък, може само аз да съм Цитирай
Лими Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Парчето е аранжирано удовлетворително(липсва ми пиано) и изпълнено много добре - нищо че вокала е тихо смесен(това лесно се оправя). Като структура има следният недостатък - вокала влиза прекалено късно след прекалено дълга интродукция(в съотношение с общата дължина) и още без да се развие мелодията парчето свършва неудовлетворително. Препоръчвам да се запази същата интродукция и дори вокала да си влезне от същото място, но да се удължи самото парче с някакъв куплет, бридж или още соло. Като композиция не ме впечатлява с нищо, защото прилича на клише в стил Бон Джоуви. Но иначе това е добро начало за творчески път. Успех! Цитирай
мегатон Отговорено Април 11, 2011 Отговорено Април 11, 2011 С какъв ефект са записвани китарите?Стеганато звучи.При барабаните оригинална панорамност,нарочно ли е или случайно/касата-kick/противно на правилото в средата-силно в страни Видеото ми харесва.Успах на парчето. Цитирай
Recommended Posts