dani95 Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 здравейте отскоро пея и исках да разбера от хора, които разбират от музика дали ставам за нещо. (бтв. нямам никаква музикална подготовка и съм на 15 години) http://www.4shared.com/audio/ooLewHBn/Im_yours.html Цитирай
Kristian1066 Отговорено Април 4, 2011 Отговорено Април 4, 2011 Ти шегуваш ли се ? Лично аз пеене тук не чух ,имах чувството ,че си говориш на висок глас по забързано... Не искам да те обидя по никакъв начин ,но ти можеш единствено да я слушаш музиката... А ако искаш нещо повече и искаш да пееш ,трябва да вложиш много труд и старание за да се подобри малко пеенето ,но трябва да усешташ тоновете а аз не чух и един правилен.Дори и да успееш до сцена е Ъпсурд да стигнеш .Пак казвам не искам да те обидя ,а да те накарам да погледнеш реално на нещата ! Цитирай
ascendendo Отговорено Април 5, 2011 Отговорено Април 5, 2011 (Редактирано) Можеш да пеез за удоволствие и да се развиваш, докато имаш желание и изпитваш удоволствие от пеенто. Редактирано Април 5, 2011 от ascendendo Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 26, 2011 Отговорено Април 26, 2011 Здрасти Дани! Напълно подкрепям Митака (ascendendo). Супер е че ти се пее. От това, което се чува на този запис съдя, че звучиш съвсем нормално за едно 15 годишно момче, което няма вокална подготовка и не е някакъв вокален гений. Можеш да си сигурен, че най-малко половината от певците в този форум на 15 сме звучали точно така като сме пеели с любимите си песни в слушалките. Мисля, че бихме разбрали малко повече за теб като вокалист ако се запишеш как пееш с бекинг/караоке трак. Аз лично не съм чувала тази песен, но не чух нещо в пеенето ти, което да ме накара да си мисля, че няма смисъл да започнеш да се занимаваш с пеене. За да не си помислиш, че безмислено те окуражавам ще кажа, че също така не чух нещо изключително, невероятно и т.н. Нормално е части от мелодията да са ти лесни за запомняне, а други да налучкваш докато върви песента.Нормално е да не можеш да контролираш гласа и дишането си без подготовка-много малко хора знаят "от само себе си" как да го правят. Нищо фрапиращо и обезсърчаващо дотук. Мисля, че ти за себе си имаш идея защо и какво точно ти харесва в това да пееш. С времето сам ще си решиш дали ти се занимава и доколко пеенето ти е важно като умение. За ориентир ще ти кажа, че около 80% от певците, които познавам са постигнали това, което могат в пеенето с мноого труд ( и са вложили доста средства по уроци, семинари, конференции...) и никой от тях не може да си позволи да стои на едно място. Инструментът на певеца се изработва много дълго и се поддържа цял живот. Несъмнено, ако ти беше някакъв вокален талант щеше да ти е от полза и много добър старт-най-малкото щеше да си привлекателен за меркантилно настроени преподаватели. Но това, че нещо такова не е очевидно при теб-в което предполагам се състои въпросът ти, не може да е критерий дали има смисъл да се занимаваш или не. Най-вероятно ще ти се наложи да работиш доста, за да харесваш начина, по който звучиш, което е напълно в реда на нещата Нищо не ти пречи и да си попейваш за кеф и като ти свърши мутирането на гласа ако решиш да потърсиш преподавател. Успех каквото и да решиш и ако имаш други питания, питай ! Цитирай
rockfire Отговорено Април 27, 2011 Отговорено Април 27, 2011 Mладеж,поне в началото си попявай с акомпанимент или музикален фон за да влезеш в тоналност... и почни с нещо по лесно!Ако започне да ти харесва и се получава - потърси преподавател , учител... Цитирай
Маждрамуняк Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 Има ли желание има и резултати. Всеки е започнал от най-долното стъпало. Вярвам че при добро желание и старание всеки може да се научи да пее Човекът има огромни възможности, достатъчно е да си повярва. До Kristian1066 - Пич, не така. Давай по-спокойно и залягай над Българския Цитирай
Recommended Posts