Topsun Публикувано Януари 3, 2005 Публикувано Януари 3, 2005 1)nickname:Topsun 2)Възраст:20 3)Образование:Уча пиано в пловдивската музикална академиа 4)Вашият инструмент/и:пиано 5)Предпочитан музикален стил:не се ограничавам стилово 6)Вашият вдъхновител:много са..... 7)Досегашни (не)реализирани проекти:www.freestyle-bg.com (ще работи след няколко дена и ще видите общо взето какво се мъча да реализирам) 8)Странични интереси:звукозапис,видеоконцерти,готини места за пийване,красиви жени,риболов.......... 9)В кратце(или с две думи за вас самите):веселяк-купонджия Цитирай
MDFk Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Предпочитан музикален стил:не се ограничавам стилово но си признай 4е напоследък един от фаворитите ти е Еф н' Еф с 2 баса и барабани.. ...официално хай от мене,МДФк.. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 (Редактирано) Мараба и от менТова с 2-та баса искам да го чуя(съвсем сериозно)!!! Редактирано Януари 3, 2005 от Topsun Цитирай
MDFk Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Това с 2-та баса искам да го чуя(съвсем сериозно)!!!ми,на живо..но ще говоря с другите- с assoass и с дръмъра,дет не знам дали го има във форума.но аз съм фен за публика(ебаси едва се сабрааме и станахме известни ) Цитирай
Topsun Отговорено Януари 4, 2005 Автор Отговорено Януари 4, 2005 ми то тва е номерада си известентака повече хора ще чуят музиката ти!мен ме заинтригува това с двата баса Цитирай
MDFk Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 (Редактирано) няма проблем да дойдеш да ни 4уеш някой път(видях 4е си от Пловдив),когато наминаваш оттук.No problem при мене,а и другите сигурно ще са навитак.Само когато идваш трябва 2-3 дена по-рано да ми пратиш едмо ПМ-4е да се разберем да те посрещнем и да те"довле4ем"до репетиционната..а дотогава сигурно ще сме насъбрали видовете кадри които искаме да у4астват..и така.. Редактирано Януари 10, 2005 от MDFk Цитирай
Topsun Отговорено Януари 10, 2005 Автор Отговорено Януари 10, 2005 може,ще се радвам да ви чуямежду другото в неделя(16.01) ще тръгне саита на мойта група. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 25, 2005 Автор Отговорено Януари 25, 2005 ако искате да видите мои снимки,пък и на групата ми,кликнете тук Цитирай
Topsun Отговорено Януари 25, 2005 Автор Отговорено Януари 25, 2005 като се замисля,никой до сега не е давал своя снимка?айде дайте и вие,то е ясно,че скоро няма да се видим на живо,та поне така..... Цитирай
MDFk Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 (Редактирано) Гуте идее,ама кофтито е 4е не много хора имат техни снимки на компа.. Зна4и вие така идвате "по работа" в Софето,а ?Колко 4есто идвате?Къде свирите? Редактирано Януари 25, 2005 от MDFk Цитирай
Topsun Отговорено Януари 25, 2005 Автор Отговорено Януари 25, 2005 Гуте идее,ама кофтито е 4е не много хора имат техни снимки на компа..Зна4и вие така идвате "по работа" в Софето,а ?Колко 4есто идвате?Къде свирите? ами за сега няма да свирим скоро в софетоиначе на снимките си видял горе-долу каде сме свирили. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 е никой ли няма толкова вече снимки?!?ае които има даите да видимкакто писах по горе няма да се саберем всички на 1 място скоро Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 А такааа... Ама много ми е приятно да се запознаем с вас, вие от планинската спасителна служба ли бяхте? Мда, добър роял, ама как го мъкнете по тез баири... Абре, Иво, да не ти е фамилията Халеев, та идеш у Шопско веднъж на ...243546 бири?...Безобразие, ами то в пенсионното ли ще се видим ъгеин?!... Със здраве Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Топси кога ша пием бира в Безистена бе? Цитирай
Recommended Posts