Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

1)nickname:Topsun

2)Възраст:20

3)Образование:Уча пиано в пловдивската музикална академиа

4)Вашият инструмент/и:пиано

5)Предпочитан музикален стил:не се ограничавам стилово

6)Вашият вдъхновител:много са.....

7)Досегашни (не)реализирани проекти:www.freestyle-bg.com (ще работи след няколко дена и ще видите общо взето какво се мъча да реализирам)

8)Странични интереси:звукозапис,видеоконцерти,готини места за пийване,красиви жени,риболов..........

9)В кратце(или с две думи за вас самите):веселяк-купонджия

Отговорено
Предпочитан музикален стил:не се ограничавам стилово
но си признай 4е напоследък един от фаворитите ти е Еф н' Еф с 2 баса и барабани.. :happy::ph34r::D ...официално хай от мене,МДФк..:rolleyes:
Отговорено (Редактирано)

Мараба и от мен;)Това с 2-та баса искам да го чуя(съвсем сериозно)!!!

Редактирано от Topsun
Отговорено
Това с 2-та баса искам да го чуя(съвсем сериозно)!!!
ми,на живо..но ще говоря с другите- с assoass и с дръмъра,дет не знам дали го има във форума.но аз съм фен за публика:)(ебаси едва се сабрааме и станахме известни :) )
Отговорено

ми то тва е номера:rolleyes:да си известен:dance:така повече хора ще чуят музиката ти!мен ме заинтригува това с двата баса:)

Отговорено (Редактирано)

няма проблем да дойдеш да ни 4уеш някой път(видях 4е си от Пловдив),когато наминаваш оттук.No problem при мене,а и другите сигурно ще са навитак.Само когато идваш трябва 2-3 дена по-рано да ми пратиш едмо ПМ-4е да се разберем да те посрещнем и да те"довле4ем"до репетиционната..а дотогава сигурно ще сме насъбрали видовете кадри които искаме да у4астват..и така..:)

Редактирано от MDFk
  • 2 weeks later...
Отговорено

като се замисля,никой до сега не е давал своя снимка?айде дайте и вие,то е ясно,че скоро няма да се видим на живо,та поне така.....

Отговорено (Редактирано)

Гуте идее,ама кофтито е 4е не много хора имат техни снимки на компа..

Зна4и вие така идвате "по работа" в Софето,а :D ?Колко 4есто идвате?Къде свирите?

Редактирано от MDFk
Отговорено
Гуте идее,ама кофтито е 4е не много хора имат техни снимки на компа..

Зна4и вие така идвате "по работа" в Софето,а :unsure: ?Колко 4есто идвате?Къде свирите?

ами за сега няма да свирим скоро в софето<_<иначе на снимките си видял горе-долу каде сме свирили.

Отговорено

е никой ли няма толкова вече снимки?!?ае които има даите да видим:Dкакто писах по горе няма да се саберем всички на 1 място скоро:P

• 2 months later...
Отговорено

А такааа... Ама много ми е приятно да се запознаем с вас, вие от планинската спасителна служба ли бяхте? Мда, добър роял, ама как го мъкнете по тез баири... Абре, Иво, да не ти е фамилията Халеев, та идеш у Шопско веднъж на ...243546 бири?...Безобразие, ами то в пенсионното ли ще се видим ъгеин?!... Със здраве :o