Q_ball Публикувано Април 1, 2011 Share Публикувано Април 1, 2011 Имам проблем с китарата си. Като я взех беше разглобена, сглобих я като си мислех че всичко е ок но като сложих струните почна бъзването. Поизравних прагчетата (чрез пилене), както следва при изправен гриф и тям подобни и се оправи.... ноооо без 6-та струна. Настройвах обтягането на грифа от шестограма при главата, натройвах заден мост е няма и няма, бъзва и това си е. Бъзването се маха като се вдигнат струните много високо от грифа а така става много трудна за свирене. Четох насам натам и оставам с впечатлението, че съм за смяна на прагчетата. Единственото, което ме смущава е това че останалите струни са 6 точки дори като пусна струните ниско до грифа около 2 мм на 17 прагче. Китарата ми е Ibanez, а само да добавя, че прагчетата не са прави а с радиус 40см. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
мегатон Отговорено Април 2, 2011 Share Отговорено Април 2, 2011 Опитай с друга струна/смени тази която бръжди/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts