Jump to content
Българският форум за музиканти

откъде да си купя...


Recommended Posts

и друг път съм пускал такава тема, но тази я създавам наново с идеята някой мод да бъде тъй добър и да я закачи като важна. така цялата информация ще бъде събрана на едно място. нека не се смята за реклама, а просто за взаимопомощ, за да не обикаляме по магазините като муха без гащи и накрая да поръчваме от нета нещо, което ни е било под носа...

 

започвам със сведения за няколко по-редки артикула, които съм намерил из варна, и може би ще представляват интерес за вас:

 

  • в "радиус" на ген.колев, до окръжна болница, има индиеви режещи дискове+държачи за тях - използвам ги за рязане на платки. режат добре и меки метали. има и хубави букси за захранване - панелен монтаж.
  • в "елимекс" на ул. дрин с/у съдебната палата има(ше) пиезо-пластини без пластмасов корпус, съответно и по-евтини. преди година имаше dpdt футсуичове, но оттогава май не са заредили.
  • в "елимекс" на ул. селиолу (зад окръжна) има spdt задържащи и незадържащи футсуичове, богат набор от плъзгачи, както и (бях приятно изненадан) - няколко стойности логаритмични потенциометри. едната от тях е a10k с ключе.
  • в "микрон" на ген.колев (с/у руското у-ще) няма (понеже съм ги изкупил всичките, хе-хе), но зареждат с едни черни пластмасови стерео букси 6.3мм за печатен монтаж, идентични на neutrik NMJ6HF-S (а може би са си те). също така, там има евтини метални кутийки - алуминиев профил с две пластмасови тапи отстрани. неудобното на тия кутийки е именно това, че достъпът е отстрани, а не отгоре или отдолу. примерно футсуич е голяма играчка да се вкара.

 

и питам: някой знае ли фирма във варна, където продават (евтино, малки количества) листове алуминий, а също така и плексиглас?

Редактирано от Fallenblood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алуминий на лист може да си купиш от "Стилмет" - дали ще те устройва цената не знам /а и не знам каква е точно/, за количеството също. Проверката ще покаже. Плексиглас може да закупиш от "МикроАсу" - всичко за рекламата. Това се намира в двора срещу музея Вл.Варненчик - леко по диагонал. Като влезеш в двора, караш напред и след това в дясно. В дъното се вижда табела. Успех! Огнян.

 

П.П. Пиши каква е хавата с тези материали, просто да знаем!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси (: от алуминия искам да се пробвам да си направя къстъм кутийка, подобна на тази, а от плексигласа - предни панели...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оригиналните букси на Neutrik имат логото на фирмата със ситни букви върху издадената отзад правоъгълна част.

Не че не може да се фалшифицира, но ако го има е по-сигурно, че са оригинални.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.