Fallenblood Публикувано Април 1, 2011 Share Публикувано Април 1, 2011 (Редактирано) и друг път съм пускал такава тема, но тази я създавам наново с идеята някой мод да бъде тъй добър и да я закачи като важна. така цялата информация ще бъде събрана на едно място. нека не се смята за реклама, а просто за взаимопомощ, за да не обикаляме по магазините като муха без гащи и накрая да поръчваме от нета нещо, което ни е било под носа... започвам със сведения за няколко по-редки артикула, които съм намерил из варна, и може би ще представляват интерес за вас: в "радиус" на ген.колев, до окръжна болница, има индиеви режещи дискове+държачи за тях - използвам ги за рязане на платки. режат добре и меки метали. има и хубави букси за захранване - панелен монтаж. в "елимекс" на ул. дрин с/у съдебната палата има(ше) пиезо-пластини без пластмасов корпус, съответно и по-евтини. преди година имаше dpdt футсуичове, но оттогава май не са заредили. в "елимекс" на ул. селиолу (зад окръжна) има spdt задържащи и незадържащи футсуичове, богат набор от плъзгачи, както и (бях приятно изненадан) - няколко стойности логаритмични потенциометри. едната от тях е a10k с ключе. в "микрон" на ген.колев (с/у руското у-ще) няма (понеже съм ги изкупил всичките, хе-хе), но зареждат с едни черни пластмасови стерео букси 6.3мм за печатен монтаж, идентични на neutrik NMJ6HF-S (а може би са си те). също така, там има евтини метални кутийки - алуминиев профил с две пластмасови тапи отстрани. неудобното на тия кутийки е именно това, че достъпът е отстрани, а не отгоре или отдолу. примерно футсуич е голяма играчка да се вкара. и питам: някой знае ли фирма във варна, където продават (евтино, малки количества) листове алуминий, а също така и плексиглас? Редактирано Април 1, 2011 от Fallenblood Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatkoogi Отговорено Април 1, 2011 Share Отговорено Април 1, 2011 Алуминий на лист може да си купиш от "Стилмет" - дали ще те устройва цената не знам /а и не знам каква е точно/, за количеството също. Проверката ще покаже. Плексиглас може да закупиш от "МикроАсу" - всичко за рекламата. Това се намира в двора срещу музея Вл.Варненчик - леко по диагонал. Като влезеш в двора, караш напред и след това в дясно. В дъното се вижда табела. Успех! Огнян. П.П. Пиши каква е хавата с тези материали, просто да знаем! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Април 1, 2011 Автор Share Отговорено Април 1, 2011 мерси (: от алуминия искам да се пробвам да си направя къстъм кутийка, подобна на тази, а от плексигласа - предни панели... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
christov64 Отговорено Април 1, 2011 Share Отговорено Април 1, 2011 Оригиналните букси на Neutrik имат логото на фирмата със ситни букви върху издадената отзад правоъгълна част. Не че не може да се фалшифицира, но ако го има е по-сигурно, че са оригинални. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts