Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Малко ми е неудобно да кажа "Добре дошъл!" на човек,регистрирал се във форума половин година преди мен,но все пак - добре представил се! :greenangel:

• 2 weeks later...
Отговорено

Тук е мястото да се иСфукам, че ако някой си е харесал агент Смит е закъснял и имам честта да свиря (по-точно пея) с него ;):)

Няма да му изброявам качествата, защото ще изглежда много рекламно, той сам ще ви ги покаже. ;);)

Отговорено
Тук е мястото да се иСфукам, че ако някой си е харесал агент Смит е закъснял и имам честта да свиря (по-точно пея) с него  ;)  :headbang:

Няма да му изброявам качествата, защото ще изглежда много рекламно, той сам ще ви ги покаже.  ;)  ;)

Да, усещат се флуидите между вас двамата ;) Хайде - ще се похвалите кога и къде, но да не се налага да чакаме много :hello:

Отговорено
Тук е мястото да се иСфукам, че ако някой си е харесал агент Смит е закъснял и имам честта да свиря (по-точно пея) с него  ;)  :)

Няма да му изброявам качествата, защото ще изглежда много рекламно, той сам ще ви ги покаже.  ;)  :godbless:

Да, усещат се флуидите между вас двамата :godbless: Хайде - ще се похвалите кога и къде, но да не се налага да чакаме много :hello:

Хихихихихихихихихихихихих! Имах предвид, че вече е зает от към музикални проекти :godbless::godbless:

Що се отнася до лични отношения също има много качества, а и все още е свободен, така че дерзайте девойки! :unsure::o

Отговорено

Не мога макар и със закъснение да кажа: ДОБРЕ ДОШЪЛ!!!!

:rolleyes::) (няма човече с фотоапарат :D )

:twisted: Марио :twisted:

п.п. Обади се някой път да ходиме да поснимаме!!!