Mephistofel Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Малко ми е неудобно да кажа "Добре дошъл!" на човек,регистрирал се във форума половин година преди мен,но все пак - добре представил се! Цитирай
ALBIREO Отговорено Април 18, 2006 Автор Отговорено Април 18, 2006 berserker, адаш :hello: - басът определено е турбо мега як! Цитирай
Грация Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Тук е мястото да се иСфукам, че ако някой си е харесал агент Смит е закъснял и имам честта да свиря (по-точно пея) с него Няма да му изброявам качествата, защото ще изглежда много рекламно, той сам ще ви ги покаже. Цитирай
ronia Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Тук е мястото да се иСфукам, че ако някой си е харесал агент Смит е закъснял и имам честта да свиря (по-точно пея) с него Няма да му изброявам качествата, защото ще изглежда много рекламно, той сам ще ви ги покаже. Да, усещат се флуидите между вас двамата Хайде - ще се похвалите кога и къде, но да не се налага да чакаме много :hello: Цитирай
Грация Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Тук е мястото да се иСфукам, че ако някой си е харесал агент Смит е закъснял и имам честта да свиря (по-точно пея) с него Няма да му изброявам качествата, защото ще изглежда много рекламно, той сам ще ви ги покаже. Да, усещат се флуидите между вас двамата Хайде - ще се похвалите кога и къде, но да не се налага да чакаме много :hello: Хихихихихихихихихихихихих! Имах предвид, че вече е зает от към музикални проекти Що се отнася до лични отношения също има много качества, а и все още е свободен, така че дерзайте девойки! Цитирай
killer Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Не мога макар и със закъснение да кажа: ДОБРЕ ДОШЪЛ!!!! (няма човече с фотоапарат ) :twisted: Марио :twisted: п.п. Обади се някой път да ходиме да поснимаме!!! Цитирай
Leather_rebel Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Емииии аре добре ни дошъл!!! Каня те у нас да отпразнуваме посрещането хихихихихихихи Цитирай
Recommended Posts