tenkan Публикувано Март 30, 2011 Публикувано Март 30, 2011 Някой може ли да ми каже къде мога да намеря школата за кларинет на професор Илия Илиев Цитирай
muzikanta_mari Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 (Редактирано) Някой може ли да ми каже къде мога да намеря школата за кларинет на професор Илия Илиев Мисля, че в книжарницата, която се намира в сградата дето снимат шоуто я има, ако не... можеш да си я поръчаш Редактирано Март 30, 2011 от muzikanta_mari Цитирай
Мартин87 Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 Някой може ли да ми каже къде мога да намеря школата за кларинет на професор Илия Илиев Мисля, че в книжарницата, която се намира в сградата дето снимат шоуто я има, ако не... можеш да си я поръчаш Май става въпрос за Илия Илиев, но онзи, който е истински професор , той също има начална школа, освен Сава Димитров. А това, което е от Илийката (този на Слави) е по-скоро тетрадка с темички и вътре е обяснена... орнаментиката. Цитирай
Recommended Posts