Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

ЗДРАВЕЙТЕ,КОЛЕГИ БИХ ОСКАЛ ДА СИ ВЗЕМА ЕДИН ОТ ТЕЗИ НО КОЙ ПО ТОЧНО ОСТАВАМ НА ВАС

КОЙ МОДЕЛ И ЗАЩО Е ПО-ДОБЪР ОТ ДРУГИЯ -МОЛЯ ЗА СЪВЕТИ

BOSS ME 50

BOSS ME 25

Korg Pandora PX5D

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО-НАДЯВАМ СЕ ЗАЕДНО ДА ИЗБЕРЕМ ПО ДОБРИЯТ ПРОЦЕСОР

УТОЧНЕНИЕ:::ЗА ЦИГУЛКА ,ЗА ЛАЙФ СВИРЕНЕ, АКО НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ С ЦИГУЛКАТА ПРОСТО ПО ДОБРИЯТ ВАРИАНТ КАТО КАЧЕСТВО НА РЕАЛНИЯ ЗВУК ОТ ТЕЗИ ТРИ МОДЕЛА....

Редактирано от emo77
Отговорено (Редактирано)

Значи аз имам ME-50 и не мога да се оплача от качеството на звуците и COSM моделинга. ME-25 е с USB интерфейс,което позволява лесно записване директно на компютъра.За Пандора нищо не мога да кажа. Aко ще записваш,освен свиренето лайф - грабвай ME-25 , но проба му е майката :thumbs_up:

Редактирано от Lord Shredulous
Отговорено

благодаря на всички досега за отговорите засега 3:0 за boss me 25

но защо е по добър от другите и имат ли разлика в ефекти в усилватели в качество най-вече

моля за повече мнения за да изберем наистена по добрият почти съм се съгласил с вас за ме 25

но ще се радвам за още мнения .....................

• 2 weeks later...
Отговорено

Boss ME-25 e най нов модел от миналата година.

При него има подобрена COSM технология и за това е за предпочитане пред МЕ-50 и Korg Pandora, дори GT-8, GT-10

Демото на сайта на Роланд звучи много добре

Най-добър за цена/качество

Отговорено

ЗДРАВЕЙ, КОЛЕГА БИХ ОСКАЛ ДА ТИ ДАМ СЪВЕТ НО КОЙ ПО ТОЧНО ОСТАВАМ НА ТЕБ! НАИСТЕНА ПО ДОБИЯТ ПОЧТИ!!!

при положение че ще използвам едва окло 50%от ефеектите от процесорите търся просто по качествени ефекти

п.с-----тоес аз използвам процесор с цигулка ане с китара така че много от ефектите дори не заглеждам.

Отговорено

Пишете грамотно! После ми оценявайте коментара отрицателно!!!! И между другото - :topicsux:

аз не оценявам отговорите а търся отговор на моя

но колегите явно не са ти хареса ли отговора .

Отговорено

Здравей Емо! Отговора на твоя въпрос ти беше даден вече няколко пъти, но очевидно ти търсиш Друго!!! Сега какво? Кое не ти е ясно?

Отговорено

не доволен съм на отговорите. Благодаря много за тях напълно съм решен да си купя boss me-25

Благодаря отново на всички....лек ден.