Belgarad Отговорено Февруари 6, 2015 Автор Share Отговорено Февруари 6, 2015 Както винаги Parni_Valjiak винаги имаш какво да кажеш е да те питам какво му е на втория ми пост в началото на темата? Сам казваш в твоя втори пост, че в някои ситуации ремонта е единствен вариант. Защо винаги пишеш постовете си така все едно са ти известни всички факти? Проблем е, че може да има негативно менение? Или е проблем, че след като си ги препоръчал ти значи са перфектни? Да съм те обвинил, че си препоръчал фирмата? Нито се оплаквам нито се сърдя, споделям с вас информация правете я каквото искате! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ddinchev Отговорено Юли 21, 2015 Share Отговорено Юли 21, 2015 Искам да повдигна темата, като започна с това, че образованието ми и опита ми не са в сферата на музиката и електротехниката, така че се извинявам ако пиша като невеж. Такъв съм. Имам високоговорители KRK Rokit 6, от които единия спря да работи, заради разпоен жак. Или поне като натисна/размърдам жака, има положение в което работи. Това според мен е лесна задача за някой с поялник, който обаче и знае как да работи с високоговорител. Има ли сервиз в района на южните квартали (Красно село, Борово, Бели брези), на който бихте доверили тази задача. В обсъждания сервиз в Люлин, още повече с работно време от 10 до 17 в делнични дни, би ми било невъзможно да отида. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dzwer Отговорено Юли 21, 2015 Share Отговорено Юли 21, 2015 (Редактирано) Пробвай да размениш сигналните кабели, да не би да е в кабела проблема. Ако не е от кабела - и аз мога да го погледна какъв е точно проблема. Редактирано Юли 21, 2015 от dzwer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrNikoi Отговорено Септември 9, 2015 Share Отговорено Септември 9, 2015 И аз скоро време ще се наложи да прибегна да услугите ти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts