Jump to content
Българският форум за музиканти

Search the Community

Showing results for tags 'stagg vision 10ga'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Информация
    • Правила
    • Новини
  • Музикални инструменти
    • Китара
    • Бас
    • Ударни инструменти
    • Клавишни
    • Вокали
    • Електронна музика и DJ - средства и похвати
    • Духови инструменти
    • Други инструменти
    • Изработка и ремонт
  • Борса
    • Купувам - Продавам - Предлагам
    • Търсят се музиканти!
    • Ноти и учебни материали
  • Фирмени раздели
    • Music Center Ikonomov
    • Factor
  • Звукозапис, смесване, мастериране
    • Хардуер
    • Софтуер
    • Съвети, трикове, въпроси
    • Вашата продукция
  • Музика и семпли
    • Авторска музика
    • Кавъри
    • Джем
    • Семпли
    • Видео
  • Друго
    • Теория и Композиране
    • Live
    • Музикален бизнес
    • Текстописане
  • Свободно време
    • Какво, къде, кога ?
    • Говорилня
    • Линкове
    • Самопредставяне
    • Предложения и въпроси
  • Администрация

Calendars

  • Предстоящи събития

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Инструмент

Found 1 result

  1. Привет на всички! От около година съм член на сайта и доста често влизам да чета теми с проблеми на други потребители. Налага ми се да пиша за първи път и да търся вашата помощ, тъй като все сам съм си оправял проблемите до тук. Никъде не намерих информация за моя "проблем", колкото и да търсих. Ето го и с какво разполагам, преди да минем към "проблема": Имам процесор - Digitech Rp155: 1-во кубе - Fender Frontman 10G: 2-ро кубе - Vision 10GA: "Проблема" е следния. Свързвам и двете кубета към процесора, съответно едното в левия, а другия в десния канал за стерео звук и тогава започва да се чува едно неприятно "бучене", неприятен шум, когато кубетата са включени. Когато използвам само едно, което и да е от двете кубета в режим МОНО (включено само едно кубе към процесора) няма абсолютно никакво "бучене". Дори пробвах да вържа буфера ми с двете колонки в единия канал, докато в другия канал е едно от кубетата и отново няма никакъв страничен шум. Шума се чува само и единствено при вързани и включени 2-те кубета към процесора в ляв и десен канал. Променяйки честотите на високите и ниските на кубетата шума променя своите честоти. Според мен е нещо нормално да има този шум когато процесора е в режим стерео (при включени изходни устройства), но е доста неприятно когато не свиря или не съм пуснал музика през компютъра. Има ли начин да се отстрани или да се намали до минимум този шум? И също така да вметна, намалявайки силата на звука на Vision кубето шума затихва, което е нормално, докато на Fender-a е обратното. Ако има подобна тема някъде из форума се извинявам. Ще съм ви благодарен за помощ!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.