Jump to content
Българският форум за музиканти

The_Clansman

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от The_Clansman

  1. Тъй като гледам снимките мойто е първата... А относно съвета Примо, завих я горе долу до средата ма пак нищо не става... Какво имаш в предвид с "натискаш надолу към тялото" тя може да се движи само перпиндикулярно на китарата
  2. Абе виждам че сте вещи в тази тема та рекох да питам и за още нещо Китарата ми има една ръчка (до колкото съм чел литература май се казва Флойд Роуз) ама нищо не прави... Става въпрос че просто може да се завива и развива докът падне до струните е... Има ли няква специална работа за нея?
  3. Малее пичове много мерси незнам как да ви благодаря!!!!!!!!! За сега съм закъсал с парите дано остане тая оферта ако не здраве да е... Още веднъж много мерси Между другото видях в една от статиите за самоделен дисторшън педал Мисля че ще си направя и аз докут зема тоз процесор или някой кубе...
  4. Пич мерси много!!!!! Мисля, че съм по навит за второто решение. Проблема е, че съм от Габрово и нямам достъп до магазини за музикална техника В целяи смотан град едвам намерих един дето си продава в апартамента, че да си купувам от него струни Проверих и в get.bg няма такова нещо дори китараи нямат Знаеш ли някой сайт от който да си поръчам? Аз мога и от тоя човек дето си продава в апартамента да си поръчам де, но не съм сигурен с колко ще ме набута (в наши дни не може да вярваш на никого) преблизително колко струва едно такова посредствено комбо?
  5. Така... първо ви благодаря за бързия отговор Наистина мерси много! Сега китарата е за 150 лв от София някаква куча марка е "Billy Ray" друго незнам за нея Evtim Djerekarov ти си моя спасител!!! Благодаря ти много за подробното описване на всичко! Китарата съм я включил към компа както е описано в една от темите във форума (през микрофона). Сега един приятел ме съветва да си купя специален кабел че да го свържа направо към колоните. То е малко сложно де, защото съм с Усилвател "Респром" от едно време и "специалния" кабел всъщност трява да е жак-кабел с петица отзаде. Мисля да си зема дисторшън педал. Ще се промени ли звука ако карам с връзка --> Китара+педал+обикновен усилвател? П.П би било хубаво ако кажете една две марки педали щото и там не му разбирам Още веднъж мерси много!
  6. Здравейте пичове! Вече два часа гледам форума и се невиждам отговор на въпроса си...(Вероятно защото е безсмислен) Та въпроса ми е - Как звучи електрическа китара без педал ????????? Досега съм свирил само на акустична и преди една седмица зех електрическа. За пръв път в живота си се докосвам до такъв звяр. ПРоблема е, че китарата звучи като акустичната ми (((( ... Питах, четох- секи ми казва че ми трябвало педал за ефекти, но съм чувал чисти китари които пак си звучат някак си електрически. Ако увелича много и дрънкам на първите три струни (от горе надолу) звучи като парче на Slayer или Venom, но всичко останало си е като при акустичната((( Моля да ми кажете това така ли трябва да бъде или нещо не е добре китарата????
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.