Jump to content
Българският форум за музиканти

papassoff

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Drums

papassoff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Точно с тези драйвери съм и не става, но снощи се рових из форумите на Creative и май проблема не е от скоро и не само с този драйвер. В един сайт имаше драйвер, в описанието на който пише, че има "фикс" точно на този(явно познат) проблем, но всъщност файла е със същото име и рамер като тойа дето е в официалния сайт.
  2. Да, и последното, което са поместили на сайта си е от този месец, което е корекция на някакъв друг проблем с откриването на картата(който аз не съм имал и слава Богу), но драйвера е от 06 месец (ако се не лъжа) на 2009. Ако сега през януари са качили споменатия "фикс", не е ясно имат ли намерение да оправят и другия проблем скоро. Но това само в сферата на коментара, иначе си прав за версиите. Просто проблема е, че половин година е минала и нямат нищо ново в тази връзка.Другото гадно е, че си разбутах всичко и сега не мога да работя, а ако ги чакам тйах - не се знае кога и дали ще стане. И като гледам май ще слагам старото ХР, колкото и да не ми се ще, само че х64. И всичко заради рам-а.
  3. Да, ама при всяко търсене гугъл ме праща все на официалния сайт или в друг сайт, който пък от своя страна ме праща в крайна сметка пак към същия файл. Демек - май няма друг драйвер. Някаква идея къде да търся?
  4. Привет. Имам проблем с 64 битовата версия на 7цата в комбинация с горепосочената звукова карта. След инсталирани драйвери (от сайта на производителя) звукът тръгва отлично, но след рестартиране на системата(непосредствено след инстала на драйверите) вече се появява проблемът, а именно: започва да пука, да свисти и всякакви подобни мизерии при всеки звук, който идва от компютъра. Пробвах с външен звук(от синтезатора) през интерфейса(LineIn) на картата - там няма проблем, но всичко, което излиза от компа - не става. Три пъти преинсталирах Windows-а и много пъти драйверите на картата - все този резултат. Под 64 битово ХР вървеше, сега сложих 32 битов Win7 - и с него няма проблем. Не ми е ясно кое точно не е в ред?!?!?!?! Някой да има подобен проблем или идея от какво може да е? Благодаря предварително за помощта!
  5. Аз имам предвид не заглушители(които се слагат върху кожите), а "Меш кожи", ако мога така да се изразя, защото то не е кожа, а е платняно(грубо казано).
  6. Това цената на сета, който посочих ли е или за бройка?А може ли да кажеш адрес или телефон на тоя магазин(не съм от София), та да осъществя някаква връзка?Ще съм много благодарен!!!
  7. Здравейте, Има ли някой информация мога ли , без да се налага да поръчвам от чужбина, да намеря магазин в България, от който да мога да си купя Mesh Heads за комплект с размери 22, 10, 12, 13, 14, 16 ??? Ще съм много благодарен ако някой знае нещо и то истинско, т.е. отивам и си ги купувам, а не - ами ще ви ги доставииим, ама... може и да не стане. Мисля че ме разбирата, какво имам предвид. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.