Jump to content
Българският форум за музиканти

rocketride

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от rocketride

  1. Изключително точно и коректно отношение!

    Бях изчакан за покупката с почти месец и дори прекрасния инструмент ми бе донесен лично от продавача, което е невероятен жест предвид факта, че говорим за разстоянието Пловдив-София!

    Китарата, която купих от него е страхотна и изключително пазена.Всичко по отношение на китарата се оказа така, каткто ми бе представено в предварителните ни р

  2. Мдааа..... (мазно) Насметаха ни колега! Направо се чудя дали не сбъркахме с темата?!??! Идеята беше собственици на Хондо да рекат две-три думи, да споделят обективни впечатления, но явно частта в която уж 'сравняваме' Гиби с Хондо им е дошла в повече на хората! Споко пийпъл, не сме искали да засегнем никой (надявам се и Вие) ! Голямо беше желанието ми да получим с колегата Packo Packomirov така липсващата ни информация, която липсва за да съберем две и двеста, но явно ще събираме две с двеста предположения и налучкване! Гледам много светнати има по въпроса за Хондо...но май никой от тях не знае, че Хондо имат Хай-енд модели правени в Япония в завода на Токай...а и забравят(ако въобще знаят), че Хондо е подфирма на Samick, която е целяла производството на сносни китари на ниски цени! Първите опити са трагични - виждал съм китара от 1974 година и наистина си е пръчка от всякъде!За последните 10'ина години съм попадал на няколко Хондо ЛП копия и качеството им драстично варираше, което пък доказва, че твърденията е основната тема на колегата са достоверни- има и кофти, но има и добри модели на Хондо!Аз самият преди няколко месеца се сдобих с едно доста пипнато такова, при това в отлично състояние - не е свирено с изключение на няколко теста...дългогодишния му собственик го е пазил в колекция! Купих въпросната китара чрез трети човек за сумата от 600 лв. което за някои може да се стори ''преебавка'' , но те май са от тези, които мислят, че Епипфон от 2003-2009 е ''the real deal'' Който има желание може да пробва китарата, ще се разберем как да стане (за София) Допитах се за инфо до експерт (човека наистина е в час) за моето копие и категоричното му мнение, че този модел е отр най-високия клас на Хондо!Произведена е между 1977 и 1979 година в Япония, две години преди съдебните процеси за авторските права и е единствения съизмерим донякъде с копия на Токай или по-яките на Maya, въпреки, че последните слгат само сингли в кутийки от двойни адаптери! Никой не е казал, че Хондо е някакъв връх.. търсим информация, но комай знаем достатъчно...... ...И оо да, пипал съм Гиби ЛП .... сладко е, но и такова убито Джуниърче съм виждал, че отсега нататък ако не е плъгнато и намачкано в ръце лично не се кланям на никого! Арива, и не хулете... нали сме клуб за взаимо-помощ! П.С. Блонд Хондото на снимките е моята красавица!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.