Jump to content
Българският форум за музиканти

SJD

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от SJD

  1. не пиша много много тук, но от няколкото теми които съм виждал от време на време... - абе много ХЕЙТ много нещо бе, я се успокойте бре колеги :) АКо нещо ви мъчи не си го изкарвайте един на друг :)

     

    ПП Правописа мисля че не е важен, а смисъла все пак нали!?! Аз съм композитор и ако исках да ползвам някой текст (с позволението на автора разбира се), просто щях да си ги поправя и готово, човека може да е направил от бързане грешката :) Аз докато пиша текст, гледам възможно най-бързо да го изкарам от главата си и да го вкарам на листа/файла, пък после му мисля!!!

     

    ПП2 Бях се наточил да търся поети и поетеси за съвместна работа, ама... тука не си е работа...

    • Like 1
  2.  

    http://vbox7.com/play:825a61c937

     

    Това са линкове към песента ми, заедно с клипче от приятни снимки за фон :)

    Досега се подвизавах като SJD, сега вече съм AleKS, тъй като в тубата видях че има датчанин с този псевдоним :D

    Надявам се да ви хареса песента, звученето е R&B. Музиката, текста и изпълнението са от мен.

    Много ще съм благодарен, да коментирате, и ако наистина ви хареса да разпратите линковете на приятели :)

  3. Мммм не може да се говори за тва, че като в две песни се използват едни и същи акордни прогресии, едната задължително е крадена а другата авторска :metalist:

    Но ако приемем тва за даденост, мисля че единствените авторски парчета в момента са от електронните експериментални стилове, щото те са си като абстрактно рисуване :cheers2:

  4. Днеска преподавателя ми по китара ми каза, че сега имало няква оферта на Beringer китара + кубе + кабели и още един тон екстри забравих какви бяха за 300 и нещо лева. Звучи доста примамливо, но мисля да си взема тоя Squier Special-a за 230 лв. дето :metalist:

  5. Амиии трябва ми да издава звук :hysterical:

    Всмисъл аз композирам музика и просто искам да вкарам истински звучаща китара в инструменталите, които композирам. Имам си Amp си имам и всичко, само нямам нещо, което да го прекарам през тоз Amp. Тъй че не искам да е кой знае колко качествена, но не е и да е дърво с прикачена тел към него с марка "Гаража до вас" нали :hysterical:

    Бях гледал на едно място Squier Special или нещо подобно, за 149 долара, но в БГ сайтове неможах да я намеря и да видя в лева каква надценка слагат и т.н.

  6. Ето как стоят нещата :

    Търсих си в нета ел. китара, за да видя как са като цени, но никъде не намерих в лева да е цената. Така че исках да питам в рамките на 200-250лв. има ли хубави ел. китари и от къде могат да се закупят ?

     

    (гледах темите за китари, но мненията бяха много стари и предположих, че и моделите и цени са стари... затова направих тази плс не я триите)

  7. Ми понякога по 10 минути понякога по 5 часа зависи дали съм на кеф :)

    Ето някъде към 22:00 намерих една много яка песничка и супер много ме израдва, та реших да се науча да я свиря и спрях упражненията към 00:30, щото дигах много шум с китарата :) Та общо взето колкото ми е кеф, ако няма нещо специялно за упражняване :metalist:

  8. Страхотна далавера в момента е звуковата карта на Creative и E-MU модел 0404 ;) 200 и нещо кинта към нея получаваш сто неща бонус, а самата карта е професионална с страхотни характеристики http://us.creative.com/products/product.as...subcategory=239 или от БГ http://www.almar.bg/welcome/index.php?page...rt&Itemid=1

     

    Още едно много важно нещо : Не товари процесора и можеш без проблем да пускаш звука през сякви мастъри и т.н. в реално време ;) Latency 0ms :yes:

     

    Учителя ми по китара ми я препоръча и мисля да си взема такава ато му дойде времето :)

  9. Яяя музиката в България е почнала да се развива :) :) :) Много съм радостен от този факт :)

    А конкретно за песните, начи Lost и Riding The Daemon са си класики в жанра :) Много радват :):metalist::metalist:

    Продължавайте в същия дух пичове на прав път сте :)

  10. Опаааа :hooray: Тва е супер добро :) Едно много голямо евала :) Немате ли още песнички да чуем :)

     

    ПП От мноооооооооооого мноооооооого отдавна се надявам в БГ да почне да се прави такъв тип музика с подобно страхотно качество на изпълнението :) И ето, че може би започва :)

  11. Честно не очаквах да чуя изцяло синти музика :(

    Парчето "Искам" подозрително ми навява асоциации с поп-фолк. Не знам дали това е била идеята, но ...само казвам мнение.

     

    тва е тъй наречения стил Reggaeton :) Не бях правил досега такъв стил и реших да пробвам :metalist: бтв аз тоя стил го наричам "Западна чалга", така че е възможно да ти звучи като поп-фолк :(

  12. Композирам музика от 6-7 години вече и реших сега за празниците, да събера най-добрите ми парчета от изминалата 2007 в една компилация. Музиката е напълно авторска.

    Ето я и нея :

     

    http://read_rules.net/details.php?id=111545

     

    Моля коментирайте, защото живо ме интересува как се приема от слушателите :lol: Всякаква критика е добре дошла :greenball:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.