Jump to content
Българският форум за музиканти

herbari

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от herbari

  1. В къщи свиря със стари slip-on маратонки на quicksilver, но на репетиции с каквото съм си обут (маратонки, кецове). Определено съм на мнение, че с маратонки с равна подметка се свири по лесно (ползвам slide техниката).

    Никога не съм свирил с ръкавици, не ми излизат мазоли, нямам проблеми, бих пробвал, но едва ли бих ползвал за постоянно. Ползвам палки Pro-Mark 5A Nylon/Wood Tip.

  2. Има хора които нямат възможност да свирят в тях с акустични и затова ползват електронни, а причините за продажба на такива може да са всякакви.

    Може да искат да си купят по хубави (не разбирам много но има двузонови ел. падове, тризонови.), а тези които продават да са били просто докато се научат. Незнам. Лека вечер!

  3. 1.6мм е дебелината. Още когато постнахте първите отговори го измерих. Това което ме кара да мисля, че ще стане, е че има ISS mount за Super Hoop II, за Steel Regular Hoop и само за Regular Hoop. Знам Stagg каква нас**на марка са, но все пак си заслужава да пробвам, ако не стане ще поръчам и Regular Hoop-ове на Пърл.

     

    Благодаря за отговорите!

  4. За размера не съм изпуснал да видя, но въобще не съм обърнал внимание за 2.3 и 1.6 мм и като цяло дали ще се огъва. Единственото което ми изглеждаше като пречка е извивката на обръчите на Стаг в горния край. Мисля че ако ще купвам такъв холдер най-удачно ще е да взема и обръч към него.

    Благодаря за отговорите.

  5. Възможно ли е това - http://www.thomann.de/de/pearl_is0810sl_is...alte_system.htm да се захване за обръч на Стаг. Някой виждал ли е такава машинка отблизо претенциозна ли е към обръчи.

     

     

     

     

    П.С. добре ще е да направим една тема за всичко и вместо да правим нова тема всеки път когато имаме да питаме за някаква глупост да пишем там :godbless:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.