Jump to content
Българският форум за музиканти

valkyrion

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    компютър

Contact Methods

  • AIM
    miti_nz
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    София

valkyrion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. мерси много за отговорите а някой ще може ли да ми поясни за тройката Берингер, от това което е дадено на сайта не пише колко им е дълъг кабела и евентуално ако не ме устройва дължината дали мога да взема от някой магазин по-дълъг кабел???Току що прочетох и manual-а му и дават че за кабел се използва стандартен . Какви са основните моменти при позициониране на микрофона и горовещия/пеещия спрямо колоните и озвучителната техника??? Виждал съм , че колоните ги слагат с гръб една към друга за да не се получава микрофония а мисля , че така нямаше значение къде точно в помещението се намира говорещия??? По какъв начин става захранването на подобни жични микрофони??? То нали от мик излиза един кабел за звука , който се връзва към техниката , а къде е захранването в случая и как става то ??? Или е с батерии ???
  2. Помогнете ми .... търся микрофон който да може да ми покрие нуждите за едно приемливо озвучаване на събития на които човек говори пред голяма тъпла хора и единствено трябва да му се чува що годе добре гласа!!! Изчетох другите теми из форума за микрофони и останах с впечатление че Sennheiser,Sure,АКГ,Електро войс..... са все за поне начинаещи вокалисти и ако се търси евтина версия за мик то все ще се намери причина даден мик да е по-добър или по нечак толкова добър спрямо дадена характеристика. Харесах си http://www.behringer.com/XM8500/index.cfm?lang=eng или http://www.behringer.com/XM1800S/index.cfm?lang=eng но от написаното не ми става ясно дали са жични или безжични тези модели??? Какво се гледа при избор на нов микрофон??? Каква цена трябва да очаквам за непрофесионален(не за музиканти) мик???? Може ли да се намери нещо под 70-80 лв???? ПС: Съжалявам , че пиша в този форум но гугъл постоянно ме препраща към него и така реших тука да постна питането си.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.