Jump to content
Българският форум за музиканти

em4obass

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от em4obass

  1. em4obass

    VОХ Amplug

    Съжалявам!!! Прикачвам, тогава, директно линка - http://de.woodbrass.com/images/woodbrass/M...I+VOX+AP+CR.JPG Записи ли - то, туй е най-готиното!!! Изходът за слушалки директно в саундкартата - VOILA
  2. em4obass

    VОХ Amplug

    Здравейте, колеги, пиша в този раздел, защото това нещо е за китаристи предимно и като такъв го ползвам. Става въпрос за ето това Машинката е много добра, взех я от Музикален Център Икономов, гр. Благоевград. Благодаря му за топлото и точно отношение. Меко казано, впеатлен съм от звука на този модел. Най-вече от реакцията му при игра с волюма на китарата - много естествена е, като при ламповите усилватели. Звукът е много топъл, става и за чиста и за драйв бленди. Има необходимото ниво гейн и за сола. Брилянтна работа ми върши и за бързи записи, на това най се кефя. Понеже пътувам често и понякога се налага за малко време да нахвърля идеи, но да нямам възможност да разпъвам апараура, микрофони, кабеляци. Резултатът е мноооого добър. Тзаи джаджа ми е една най-полезните придобивки от доста време насам. Препоръчвам я силно!!!
  3. Току-що се регистрирах и исках само да кажа че много се радвам че съществува тоя форум. Поздрави на всички колеги и надявам се да имаме взаимна полза.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.