Jump to content
Българският форум за музиканти

izi

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от izi

  1. Здрасти! Трябвя ти patch за този инстромент и за тази програма това е нещо като списък с инстроментите които инсталираш в програмата и ще ти излиза точнния списък с всичките инстроменти за EXR 5s има го в нета дръпни си ги и си готов. Успех.

  2. Стиловете които клавира чете трябва да са за Roland и да са STL или STH формат,може да качиш в флаша около 100 стила и да си свириш с тях но трябва да са Роландски формат.А оригиналният диск може и да го има някаде из нета.

  3. Здрасти.Във вътрешната памет стана,но на дискетата не можах.Това save song така и не го намерих.Извинявай!Така: Слагам дискетата,пускам мидито,правя баланс,спирам го,и после?

    След баланса натискаш DISK бутона и с FAMILI бутоните отиваш на Save

  4. Здрасти!Извиняваи грешката е моя не Save song а WriteSNG в Function като влезеш е, и мидито се сеифва в вътрешната памет на инстромента ако искаш на дискета натискаш DISK и там отиваш на Save song.Не можеш да сменяш инстроменти,само с Cover бутоните които са под екрана можеш да променяш звученето.Успех!

  5. Здрасти!Натискаш Function бутона и с стреките бутони family отиваш до Volume и с Select отиваш до Accomp 1,2,3,4,5,6 и с + и - бутоните които са за корекций на темпото сменяш voluma на всеки accomp. Taka e и за мидитата променяш волума от song 1 до song 16 за всеки трак и после сеифваш корегираното от save song.Успех ;)

  6. Качваш мидито в програмата после слагаш маркер L в началото и маркер R в края.След това от Structure му даваш Remix и си готов,а и да не забравиш да изтриеш двата трака най-отгоре дето са с имена any. Успех!

  7. Здрасти.Погледни в книшката на инстромента има листа с инструментите които претежажа клавира там има графи и срещу всеки инструмент има примерно PC-26 това ти е номера на инстромента,CC 00-9 това ти е вариациата му , CC 32-2 това е банката от която да свири, това е което трябва да смениш и си готов. Успех!

  8. Според мен и Ямахата s550 е много добра като вариянт зависи за какво ще я ползваш Ямахата е нов модел и има много взаимствани неща от s700 и s900 като звук има 64 гласна полифония и също така има USB Flash тоест можеш да я ползваш като хард диск за мидита и стилове ,докато Корга има само флопи диск като външен носител,Ямаха също има и USB за връзка с компютър за сметка на Корга ПА 50 а звученето вече си е лични предпочитания и вкус към коя марка да се насочиш. Успех!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.