Jump to content
Българският форум за музиканти

Ghostel

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Ghostel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Извинявам се за неправилното място на темата но и в Комет и във Фарнел няма подобно нещо
  2. SHURE го използват на техните безжични микрофони тип "брошка" http://www.partsexpress.com/pe/pshowdetl.c...tnumber=242-382 Повреди се, и сега не мога да използвам микрофона Дали някой е виждал тази джаджа в магазините?
  3. Ей тука обяснават за фалшивия Shure http://www.audiolux.info/
  4. Трябва ми за говорно озвучаване на предимно малки помещения но така също и за допълване на основната уредба когато се наложи например в съседната зала на ресторанта Беринджър имат нещо което ще ми свърши работа http://www.behringer.com/EPA800/index.cfm?lang=eng но разбрах че няма да я доставят скоро у нас иначе е много компактна и удобна за "бързо реагиране". Виждал ли е някой нещо подобно по фирмите?
  5. Благодаря за препоръките
  6. Благодаря, това ми е ясно, но въпросът е какъв модел, тип чувствителни микрофони са необходими, за да ловят на максимално разстояние.
  7. Здравейте, Имам проблем с озвучаването на голяма студентска аудитория в която се провеждат лекции, срещи и др. "масови" мероприятия, на които стават хора от аудиторията да задават въпроси и др., като често те са много навътре в реда и не е възможно, веднага да им се подаде микрофон. Та проблема е точно в това, да уловя звука от тях, за да могат всички да ги чуват. Моля за Вашите компетентни съвети, какви микрофони са необходими за да не се налага изчакването до подаване на микрофон към тях.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.