Jump to content
Българският форум за музиканти

Итати

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Итати

  1. Итати

    Това как става

    ама вие сериозно ли?тоя пи4 просто пее два тона един след друг с вокал А пее ТHE SKYAAAAAAAA и т.н.това не е вибрато а тои просто редува два тона.това мойе да си го изсвирите и на пианото.какво му е толкова вазхитително???
  2. слу6аи сега,наи добре да запо4не6 да се разпява6 на А в на4алото с добре отворена уста с нормално А,ама не да зяпа6.когато оба4е ка4и6 по високо и вземе да ти става малко по трудни4ко е мн важно да заобли6 устата да стане леко А през О колкото по нагоре отива6 толкова пове4в заобля6,в устата ти трябва да се полу4и не6то като купол и да обарне6 тона през този купол,не знам как да обясня по разбрано, и мн важно е за да не пее6 на гарло,ваздуха да идва от диафрагмата. след А-то може да направи6 няколко упражнения с таи популярното МА МЕ МИ МО МУ,и такива други мн важното е в слу4ая да не 4увства6 напрейение в гарлото докато се разпява6.ако преподавателя ти е добар това трябва да ти го обясни.ами успех от мен.друго не се се6там
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.