Jump to content
Българският форум за музиканти

Бобо67

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Бобо67

  1. Пробвах и MIDIOUT2(USB 2.0-MIDI), пак същото. Пробвах с програмата МидиЕдитор . При нея не се подава сигнал от Ямахата към компа, но когато натисна клавиш от клавиатурата на МидиЕдитора, се чува тон от Ямахата.
  2. Koobenot, вече активирах Инейбъл бутона и какво се получава: Отварям някой плъгин, примерно от Класическите синтезатори, натискам клавиш на Ямахата, зазвучава тон през плъгина в FL, но: 1. Не спира да звучи; 2. Ако на Ямахата натисна веднага друг тон, не се възпроизвежда, а само ако натисна след 2-3 секунди
  3. Здравейте! Купих си USB/MIDI кабел като този на снимката. Целта ми е да използвам Ямахата , когато записвам или въвеждам мелодия с някой плъгин в FL STudio 20. Миди конекторите от кабела ги включвам в синтезатора, както е показано ИН във АУТ и обратно. Настройки в FL показани на снимката. Какво още трябва да направя? В упътването на кабела пише, че трябва да ми светне червена индикация което показвало, има захранване. На мен ми светва зелената светлина "ИН"
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.