Jump to content
Българският форум за музиканти

Fire-Fly

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано

Contact Methods

  • AIM
    fire_fly2488

Profile Information

  • Gender
    Female

Fire-Fly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Защо пък да е трудно, няма такова нещо. Само да се схване принципа. Има едни учебници на Лидия Литова по народна музика от 1995 и 2000 година. Може би ги има в съюза на българските композитори , така и не погледнах като ми трябваха ами си ги снимах. Та малко са объркано обяснени ама стават горе долу. Има разни други учебници дето не съм ги чела ама може и да са по разбрани , писани от известни фолклористи като Стоян Джуджев ( дано не му бъркам малкото име) , Васил Стоин и т.н. Отиди в съюза и попитай
  2. За първи път чувам за човек, който се успокоява с Бах Луда работа. Аз пък обичам да свиря всякаква музика , всичко зависи от настроението ми. Много ми харесва да свиря парчета на Слави Трифонов и Ку-ку бенд , на които между впрочем дълбоко се възхищавам. Харесва ми да свиря тъжна музика , някой път чак си се подигравам какъв съм депресант нещастен , но пък трудно чувствам достатъчно добре веселите парчета за да ги изсвиря. Да кажем че когато има смесица от нюанси и настроения, отклонения, модулация и т.н. много се кефя. А кючеците който не е пробвал , той не се е изкефил да ги свири Класическа музика също обичам ама ми дотъпя леко след 12 години свирене , но не мисля че някога мога да избягам от нея. Харесвам Шопен, Брамс , Лист, Рахманинов, Бетовен и други. Драма да има...и маджарски видове на минор и мажор :icon_shithappens:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.