Jump to content
Българският форум за музиканти

Светлин Колев

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Светлин Колев's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. http://soundcloud.com/burtonsr/scavenger-of-human-sorrow
  2. Backing track няма на практика, всичко освен барабаните е записвано последователно с тази концепция на звучене, колкото до ритъмчето, съгласен съм че го клатя. Все пак се радвам че допада на накои.
  3. http://soundcloud.com/burtonsr/the-bleeding-short
  4. Здравейте, става въпрос за следното: Може ли да се ползва софтуерен процесор (guitar rig, amplitube и др.) който да се свърже към чистия канал на дадено кубе. На практика и компютъра е платка с процесор, както и китарните такива. Дали е по удачно да се "вкара" в cd входа или направо в input, от изхода за слушалки, и дали това крие рискове за кубето. Имал съм процесор, чиито звук, като мощност е по-силен от звука на софтуера, при свирене на слушалки (по първоначални - фабрични настройки) Ще се радвам ако някой сподели опит.
  5. http://soundcloud.co...ppets-metallica Китара - Кремона с 2 единични Guitar Tech адаптери Амп - Guitar Rig 3 Backing track - Guitar Pro
  6. Благодаря за коментарите, работя по въпроса.
  7. Забравих да спомена че е в Ре.
  8. http://soundcloud.co...r-all-metallica
  9. http://soundcloud.co...her-death-cover Записан директно в/у дек с Кремона, Guitar tech адаптери и софтуер.
  10. Ч Н Г на всички, рових се днес из форума и послушах малко кавъри, та реших и аз да пусна някой. Записан е директно върху дек с Кремона и Guitar Tech единични адаптери. Останалото е Софт. http://soundcloud.co...-power-it-holds
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.