Jump to content
Българският форум за музиканти

manowarec

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от manowarec

  1. айде и аз да помоля някой ако има табулирани солата към песента да удари един пост

     

    http://forum.muzikant.org/topic/182762-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%82%D1%80-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/?hl=%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5

     

    това е моята версия...има всички инструменти всички сола...може да звучи нескромно но смятам че по-добра в нета няма! 

  2.  Извадил си я на топ ниво. Дали е 100% вярна с изсвирената от БТР, само те могат да кажат.

    Но за това което си направил - голямо браво! :godbless:

    Ако можеш и да извадиш така, Мама на Конкурент.  :coolp:

     

    Благодаря за признанието!! Искам да поясня че изваждането не стана хич лесно...нито бързо! Не съм сигурен дали искам да се подложа на това мъчение отново! След толкова много часове прекарани в преслушване направо си изгубих чувството за скромност :D :D ...затова БТР ако се чудят някога какво са изсвирили, могат да ме попитат! :D

  3. Дръжте братя по оръжие !!!

     

    http://tablaturi-bg.com/tab.php?id=753423

     

    Има всичко!! интро, соло, бас, мас... претендирам за 100% вярно с оригинала интро и соло! Това е една от любимите ми български песни! Ужасния кавър на местна банда ме мотивира да направя този таб :D Положих доста усилия за да може всичко да е на топ ниво...надявам се колегите да оценят това, за да мога да умра спокойно че идните поколения ще свирят песента като пичове!

    • Like 1
  4. след още няколко опита тоя път го намалих малко и увеличих бекинг трак-а и май е по-добре :greenball: кажете и вие?? иначе колега това след 5 сек е от бекинг трак-а, Nel4o_84 не разбирам какво искаш да кажеш с този енхармоничен стил :thumbs_up: за енхармоничността знам само че означава едно и също записано по различен начин казано с 5 думи :P Ами тва е което мога да направя за моите възможности,щото съм зле с техническата част най-вече :cheers2:

     

    http://www.4shared.com/file/116170913/9a5b...aintone-05.html

  5. след дълго търсене най-накрая мисля че открих ефект който се доближава до оригинала :(

    използвам guitar rig 2 ,който иска да пробва...Ефекта се намира в bank Best Of Guitar Rig 1 в раздел Rock and Alternative => Big Fuzz(Tele) с усилени докрай sustain и tone!

    какво мислите?

     

     

    http://www.4shared.com/file/116104061/9875...ustaintone.html

     

     

    п.с. надявам се да не съм банален :( ....много...

  6. Здравейте на всички :) знам че тази тема навярно е супер изтъркана,ноо...има някой които не са наясно все още от какво се нуждаят за да се докара хубав звук с ел. китара през PC-то без латенция бучене и такива простотии...трябва да отбележа че не разбирам много но искам да използвам Guitar Rig и разполагам с около 500лв :) само че какво ми е необходимо вие ще кажете...Един приятел си направи импровизирано домашно студио има няква саунд карта за 300лв и наскоро си взе някъв предусилвател (ако не се лъжа) и там китарата си дрънчи идеално :) така че обяснете ми какво да правя и не се нервете плийз ;)

     

    А да в момента съм с най-елементарна вградена sound...

  7. вчера ми доставиха тази китара след дълъг период на точене на лиги...но за мой ужас немога да я настроя! ще се побъркам вчера правих само това опитах над 30 пъти...неще и неще!пускам тунера настройвам първа струна давам на втора и когато я настроя първата вече се е разтроила...сякаш по някакъв начин са свързани по между си и когато едната е настроена другата се разтройва...най голям успех постигнах като успях да настроя цели две струни но останалите падат зверски....пробвах и от въртялките и долу от фината настройка...се в ... тремолото е edge III .........обнадеждете ме щото сервиза е в Благоевград изобщо голяма далавера.......... :D:D

  8. да пробвах го това с learn ...таистина намаля бученето до известна степен но това не го прави по поносимо и противния звук "т-т-т-тъх тах тах тах таххх тхах тхаах тъхъ тъххххххх" !!!!!!!!! все още си го има! ;)

  9. малко предистория :) на китара свиря не много добре...ходих 1 година на уроци но после нямах време и сега съм мисля да се захвана сериозно затова реших да си взема ел китара :) вдъхнових се щото взех от един приятел ел китарата която беше в окаяно състояние както и да е като и сложих струни (старите от акустичната) пробвахме на неговия компютър и си бачкаше с guitar rig с буксата на мястото на микрофона и имаше съвсем лек шум...обаче на моя компютър бучи супер гадно и се чува някво "тах тах тах тах таххххх" адски дразнещо! ;) ако я сложа в лайн-ин също...та чудя се дали това е от саунд картата ?! моята е вградена Realtek AC97 а неговата незнам каква е но пак е от евтините... имам около 100 лв които мога да дам за саунд карта според вас възможно ли е за тези пари да вади що годе приличен звук и ще се радвам ако ми предложите някакви модели ...гаранция ли е че ще бачка всичко както трябва?? или проблема не е в саунд картата? :oops: айде чакам мнения като имайте предвид че не разбирам много от техника... :):)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.