Jump to content
Българският форум за музиканти

target

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    мераци за синтизатор

target's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. target

    FL Studio

    При избора на инсрумент се чува какъв е, а при импортирането на миди файл и изпълнението му не се чува нищо и по този начин не мога да премахна някой от каналите му за да си исвиря нещо на този канал на мястото му Как да го оправя проблема?
  2. Може да съм сбъркал мястото на темата ето линк към темата
  3. Здравейте на всички! Радвам се че има и музикални форуми Та накратко отдавна имам мераци да си вземам някакъв ситезатор ходих в технополис и техните консултанти ми препоръчаха YAMAHA PSR A300 на цена от 700лв., аз не го вземах защото 700 лв. са голяма сума за нещо което ще се ползва в къщи и то с незнание кое копче да натискам и после какво да натискам и т.н. нямам си въобще на идея от такива неща. По информация в интернет разбрах че синтезатора който трябва да си взема трябва да има полутонове и четвърт тонове /арабски стил/ пич бенд и това знам само. Днес видях че се продава KORG DS-8 който бил само солиращ което също незнам какво означава той имал пич бенд и арабски стил ама бил солиращ. Искам съвет от вас как да постигна нещо в този стил на музиката? Имам в предвид може ли да се вземат някакви миди кабели да се свържат към game порта и към синтезатора и нещо такова да се получи след дълго натискане на копчетата на синтезатора Ако не може да се получи кажете какво да правя много, много не ми се дават пари за нещо което имам мерак а пак незнам да ли ще ми идва от ръцете все пак не ми се дават 3200 за Korg PA80 Мерси предварително за изчерпателните ви отговори
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.