Jump to content
Българският форум за музиканти

Rudess_90

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Rudess_90

  1. Браво! Сега вече знам защо си падаш по Рудес - много си виртуозен! :) Ръченицата на Стайнов ми е любимо нещо, даже имам и една моя импресия, базирана на нея. Иначе по мое мнение неравноделни парчета не трябва да се свирят чак толкова рубато, защото се губи усещането за метрума от 7/8 и на доста места изтървавах ритъма ти, пък нали все пак е ръченица, би трябвало да можеш да го танцуваш. Но аз не съм педагог по музика, може би пък така да трябва да се свири, сега да не ми се вържеш нещо :) Наистина свириш много добре!

     

    Ами отностно ритъма, ми то така си е написано.... в смисъл самият човек Виктор Чучков (който не познавам лично, ся да не ме нападнете за изказването ми) е малко отвеян, ама разбираемо.... и е писал и се е олял.... и ритъмът се губи на места щото просто неможе да се изсвири с правилният ритъм... ако имаш желание мога да ти пратя да видиш нотите... :D;) ;) :rolleyes:

  2. Здравейте,

     

    Тук свиря аз на един фестивал и реших да си пусна видео записите от изпълнението ми....

    Рахманинов - Прелюд Cis moll

    Петко Стайнов - Ръченица

    (преработката е на Виктор Чучков)

     

    Споделете мението си.... :greenangel:

  3. просто си прочети упътването, за да видиш как да обърнеш полярността на включения педал
    :thumbs_up:

    ами грам немога да разбера от къде да го сменя, :icon_shithappens::( :( :girl_cray2: :girl_cray2: :girl_cray2: :girl_cray2:

  4. Здравейте на всички

    Ситуацията е следната, закупих си Sustain педал Ямаха...

    До тук добре... самоче работи на обратно, вместо като го натисна да задържа звука, той тогава спира да го задържа.

    Няма вълшебно копченце за превключване.... и кфо прайм ся....?

     

    :punk_guitar::rockon::girl_cray2: :girl_cray2: :girl_cray2: :girl_cray2:

  5. Хм... ми аз лично не съм съгласен, че Джордан Ръдес няма способности на композитор.... Слушал съм да не се изхвърлям но всичко що е излязло по ю-тубища и пр, всичко що може да се свали като видео уроци и клипове... и не съм запознат наистина дали всичкото наистина е негово но има и неща за които съм убеден че са негови...

    И като имрповизация, и като стил, и като техника и сценично поведение... няма кои да му се намаже на малкия пръст. да ме извниняват останалите колеги... но ако ми посочите 1 като него, или по-добър в техническо или общо казано почти във всяко едно отношение, през последния 1 век... :ok: Пак казвам това е лично мое мнение...

    А относно любими сола може да погледнете тук

    можеби най-известното и зрелищно солце някога... :):cheers2:
  6. Нека да кажа и аз моето мнение.

     

    Нека да чупят, да ломят. Добре имат пари, така и така ще счупят китарата, не може ли да я дадат на някои от публиката??

    Имат пари хората, не ги ***, тай че хем хората доволни хем и те доволни трупат червени точки. :D;) ;) :):)

  7. http://www.oztion.com.au/vshops/item.aspx?itemid=2318144

     

    Това го има за 150 лв. Става ли за нещо? Трябва ми за подарък за сестра ми, която от около 2 години се учи да свири на пиано, обаче вкъщи няма такова. Целта е да се учи да свири т.е. на трябват кой знае какви възможности. МИДИ изхода дали се включва през УСБ-то?

     

    Ми според мен за начинаещ, е добре. Цената му не е висока и е добре!!! :):virtuoz::rocker: Преди да го закупиш порагледай и за други и тогава си го набави. Иначе джаджа-та е доста добра според мен за начинаещи.

    :)

  8. Възможно е. Много неща четох за клавири поеследно време докато си купя именно МО8. Също така ми направи впечатление и мм6. Където съм чел за него ми привлече вниманието, съотношението между: цена-качество. Но лично аз не съм свирил на мм6, за това ми се струва че за тези пари мм6 е добър вариант - за НОВ клавир.

     

    Айде успех и наздраве на сички почитатели на хмелените напитки!!! :cheers::wacko:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.