Jump to content
Българският форум за музиканти

beggins

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

beggins's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. beggins

    поети с китара

    ами то от самия сайт би трябвало да е ясно: искам да има най-вече българска музика, достъпна за слушане - за да може да се популяризира този малко занемарен в момента жанр. ако правиш такава музика, виж условията за публикуване - и пращай :-) също, ако искате да помогнете - пращайте ми линкове към места, откъдето може да се стриймва такава музика (англо, руско и българоезична засега). също - ако имате любими изпълнители, пратете техни клипове или концерти в youtube, google video, vbox, за да ги включа в сайта. поздрави и благодаря, че се включихте!
  2. beggins

    поети с китара

    Бардове, поети с китара, singer-songwriters... - Дилън, Loudon Wainwright, Висоцки и т.н. Има ли хора тука, които правят или обичат такава музика - само глас и акустична китара? Правя един сайт по тази тема, www.poetiskitara.com, но засега българското присъствие е слабичко...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.