Jump to content
Българският форум за музиканти

smesvane

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от smesvane

  1. smesvane

    вокален ефект

    Има много ефекти за това, което желаеш, но един от най популярните е 'Chorus'. И при него има също много разновидности. Няма по-добър ефект от един добър подкрепящ вокал (човек - бек вокал).
  2. Много е лесно, но не трябва да те мързи. Започва се от закона за авторско право или се плаща на адвокат и накрая се звъни и се отива в "министерството на културата"! Ходи се и до банката, плаща се такса . . . Но това са най-малките проблеми, които трябва да притесняват една група. И все пак за всеки човек, който се занимава с изкуство е добре да познава "Закона за авторско право".
  3. 4 000 лв. за месец и половина. smesvane@abv.bg
  4. Ако влезеш във фитнес зала и се нахвърлиш на най-тежките тежести и блъскаш 1 час без почивка ще издържиш ли? Или ако бягаш 1 час спринт? Човека не емашина. Той се износва когато само бездейства или се преуморява. Затова го направи като фитнес тренировка. Дори и по-внимателно, защото тъканите на гласовия апарат са открити и когато се дереш много ги нараняваш и влизат в пряк контакт с всички микроби които влизат в организма посредством въздуха, който дишаш. Загрявка, серийка, почивка . . .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.