Jump to content
Българският форум за музиканти

jivman

newbies
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by jivman

 1. търся някоя хубава бас китарка акордеонче защото съм направил няколко аранжимента и искам да семплирам инструментите ама няма бас във вградените.

  Ползвам Silver

 2. търся някоя хубава бас китарка акордеонче защото съм направил няколко аранжимента и искам да семплирам инструментите ама няма бас във вградените.

 3. Здравейте, намерих един стар Миксер на него пише R8 Stereo Mixer, но не знам как да го захраня нито имам кабел или адаптер, миксера наистина е мн стар но се надявам да мога да го използвам. :rolleyes:

 4. А упътване (manual) за свирката нямаш ли си? Или от мрежата да си свалиш?

  Имам упътване ама в него не пиши нищо за стиловете. Пише само как се пускат, как да имнастройвам темпо и таква неща. А не пише нещо за качване на стиловете, има само за качване на мидита.

 5. Най-добре е сам да си направиш стилове за Ямаха, използвайки миди редактор като Сонар или по-добре Сибелиус. Форматът е SFF, става по следния начин:

  Създаваш миди файл в желания от теб неравноделен стил в C-Dur, като сложиш съответните маркери за стила - главни A B ``секции`` и fills. Можещ просто да си ги изкопираш от готов стил, размерът е без значение. След това записваш готовия миди файл и последното действие е да му смениш разширението от *.mid на *.sty

  Вече имаш готов стил :)

   

  Ама проблема при мене е че имам няколко стила с разшиpение ".sty" но не могат да се качат на клавира. Аз ги качвам с една програма Micrisoft Downloader и мидитата си са качват нормално, но стиловете не могат. Аз не знам дали изобщо може да се слагат стилове на този модел.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.