Jump to content
Българският форум за музиканти

jivman

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от jivman

  1. търся някоя хубава бас китарка акордеонче защото съм направил няколко аранжимента и искам да семплирам инструментите ама няма бас във вградените.

    Ползвам Silver

  2. търся някоя хубава бас китарка акордеонче защото съм направил няколко аранжимента и искам да семплирам инструментите ама няма бас във вградените.

  3. А упътване (manual) за свирката нямаш ли си? Или от мрежата да си свалиш?

    Имам упътване ама в него не пиши нищо за стиловете. Пише само как се пускат, как да имнастройвам темпо и таква неща. А не пише нещо за качване на стиловете, има само за качване на мидита.

  4. Най-добре е сам да си направиш стилове за Ямаха, използвайки миди редактор като Сонар или по-добре Сибелиус. Форматът е SFF, става по следния начин:

    Създаваш миди файл в желания от теб неравноделен стил в C-Dur, като сложиш съответните маркери за стила - главни A B ``секции`` и fills. Можещ просто да си ги изкопираш от готов стил, размерът е без значение. След това записваш готовия миди файл и последното действие е да му смениш разширението от *.mid на *.sty

    Вече имаш готов стил :)

     

    Ама проблема при мене е че имам няколко стила с разшиpение ".sty" но не могат да се качат на клавира. Аз ги качвам с една програма Micrisoft Downloader и мидитата си са качват нормално, но стиловете не могат. Аз не знам дали изобщо може да се слагат стилове на този модел.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.