Jump to content
Българският форум за музиканти

devil333

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    НА КЛАВИР

devil333's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Значи пеавилно си разбрал ,4е не знам на къде.Какакво ще кажеш-първо да изчакам да видя как ще се развият нещата относно музаиката.Не си прав обаче ,че не искам тя да е част от моя живот.ПРОСТО ОЩЕ НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ. Разглеждал съм psr-3000,но като се замисля няма да е лошо да си взема един 88-клавишов Мотиф,или някакво догитално пиано.Но ако ще вземам аранжор ще искам той да е от много висок клас като Tyros.Не искам като взема един аранжор след три години да си вземам нов , защото този който съм си взел не е модерен ,или някаква друга причина.Но с каквото и да се занимавам аз винаги ще имам НАЙ-ГОЛЯМОТО БОГАТСТВО НА СВЕТА! Твоя съвет този път ще изиграе някаква роля относно музиката.Не изклучван и факта ,4е може и да се насоча към музиката.Но не знам да ли да изчакам да видя как ще се развият нещата. Молете кажими какво трябва да науча ,4е да вляза евентуално по-другата година в някоие музикално училище! Мерси за всичко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Петьо.
  2. Първо-Благодаряти много за съвета!!!Но аз имам един много лош навик от който сигурно няма да се откажа.Ами той е ,че говоря за момента.Като сравних двата модела на мен най-много ми хареса Tyros.Не искам диготално пиано!Имам според мен и хората около мен много добра звукова памет(без да се хваля!)Мога например да ти въизпройзведа песента за Титаник и др.,но аз искам такъв инструмент който да комбинира всички по известни звуци(китара,бас китара, барабани и т.н.)Аз попринцип не съм почитател на идеята и други хора да ме слушат като свиря-(не мога да се отпусна и да засвиря от сърце това което искам).А също така аз ще искам и да мога да създавам мои собствени песни.Но като се замисля не знам защо ми хрумнаха тези двата модала(честно). Второ-не искам да си вадя хляба с свирене.Свиренето сугурно завинаги ще остане мое хоби.Аз естественно свиря най-малко по два часа на ден.ЗА едно нешо си прав обаче- не знам накъде да се насоча.Мога да избирам м\у музиката и осветлението.Затова написах ,че искам да навляза И в тази област.Но аз съм си дал едно обещание което НАДЯВАМ СЕ да не наруша НИКОГА-да забравя как се свири.Има един мой приятел който е забраил как се свири ,защото е спрял като малълък.А и не искам да се замесвам с някакви банди въобще.Поне за сега.Пропуснах-давам само моите приятели да ме слушат,родителитеми и техните приятели които са и мои.Това е за сега. Още веднаж мерси много!!!! Като казвам "тези двата модела" съм имал предвид за Tyros i Pa1x.Па 80 го изклучих.МНОГО ПИЩЯТ ОТ НЕГО.НЕ МИ СЕ ПИЩИ И НА МЕН!!!!!!!!!!!
  3. Първо-Благодаряти много за съвета!!!Но аз имам един много лош навик от който сигурно няма да се откажа.Ами той е ,че говоря за момента.Като сравних двата модела на мен най-много ми хареса Tyros.Не искам диготално пиано!Имам според мен и хората около мен много добра звукова памет(без да се хваля!)Мога например да ти въизпройзведа песента за Титаник и др.,но аз искам такъв инструмент който да комбинира всички по известни звуци(китара,бас китара, барабани и т.н.)Аз попринцип не съм почитател на идеята и други хора да ме слушат като свиря-(не мога да се отпусна и да засвиря от сърце това което искам).А също така аз ще искам и да мога да създавам мои собствени песни.Но като се замисля не знам защо ми хрумнаха тези двата модала(честно). Второ-не искам да си вадя хляба с свирене.Свиренето сугурно завинаги ще остане мое хоби.Аз естественно свиря най-малко по два часа на ден.ЗА едно нешо си прав обаче- не знам накъде да се насоча.Мога да избирам м\у музиката и осветлението.Затова написах ,че искам да навляза И в тази област.Но аз съм си дал едно обещание което НАДЯВАМ СЕ да не наруша НИКОГА-да забравя как се свири.Има един мой приятел който е забраил как се свири ,защото е спрял като малълък.А и не искам да се замесвам с някакви банди въобще.Поне за сега.Пропуснах-давам само моите приятели да ме слушат,родителитеми и техните приятели които са и мои.Това е за сега. Още веднаж мерси много!!!!
  4. Повече няма да правя тая глупост да питам само даден човек от форума. Та относно темата-Аз съм предимно почитател на поп-а, чалагата(само тук-там)А за рока не съм се замислял.Мо смятам и там да опитам.Но като гледам как "пищят" от тези Корг па 80, си създавам съвсвм друго впечатление.Затова ще се ориянтирам към YAMAHA-та.Модела който най-много ми допадна е Tyros 2.Случайно намерих много филмчета за tyros където показват възможностите.И съм ще съм много доволен ако си го взема в близката една година. А някой ще можели да ми даде малко повече инфо относно термонологията(Тази във форума не достатъчна за да резбера даден потребител в форума какво иска да ми каже ако използава думи които не са записани там)
  5. Здравейте, Аз съм Петър и съм на 14 години.От малък се занимавам с свирене на пиано.Има едно много "хубаво" пиано в нас-Yamaha Psr-160.Имам конкретно въпрос към Мakermusic. Ако може и други да отговарят няма да е зле . Пич какво ще ме посаветаш да си взема?Korg Pa 1x ,ili Pa 80 Hd.За парите нямаи грижа само кажи кое да си взема.Знам ,4е сам малък за такива клавири ,но те са ми в главата.Орянтирам се по това ,че в много концерти съм виждал Pa серията на Корг.Ако Може някаква допълнително инфо за тези клавири.Какво могат например и други работи.Ако може по-подробно.Ако разбирасе не те притеснявам много .Мерси предварително Чао!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.