Jump to content
Българският форум за музиканти

step-by-step

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от step-by-step

  1. Четох, че мога да си проваля гласа, ако опитвам да пея на границата, като несъзнателно го преуморявам... Не знам до колко е достоверно. Има ли някакви програми за постепенна обработка на гласа?
  2. Бих препоръчал да пробвате плуване - разширява белите дробове, укрепва организма и изчиства невероятно много гласа.
  3. Прегледах темичките в началото, но като че ли не можах да открия точна програма... Някои неща са добре разкрити тук и в други теми, но ме интересуват някои допълнителни неща и музикални програми. Преди 5-6 години ходех на уроци по пеене, но гласът ми мутира, малко преди това ги прекъснах и сега ми се ще отново да възобновя контрола над гласа си до някакво ниво. Свирим рок с приятели, идеята е да покривам и вокалната партия поради моментна липса на вокал, но ми трябва схема за развитие и поддръжка на гласа. Имам пиано вкъщи, така че ще се радвам, ако ме насочите към програми за пееене. Преди пеех Васко Найденов, Елтън Джон, някои неща на Елвис Пресли, сега гласът ми е по- скоро бас-баритон. Другото нещо е мога ли с прилична подготовка да вдигна гласа си с 2-3 тона и ако да, как? Някакви бонбони, напитки, ограничаване от сладко/мазно/кисело/люто/газирано...? Предварително благодаря на отзовалите се и съжалявам отново за повтарящи се въпроси
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.