Jump to content
Българският форум за музиканти

Martyr

Members
  • Мнения

    89
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Martyr

  1. хмм ето нещо с което ще запиша семпли от Гарланда и Кабинета на Oldman :offtopic-001:

     

    ELECTRO VOICE Cobalt 4

     

    CO4.jpg

     

    ...И да не забравя супер яката стойка за този микрофон която Oldman направи и ми подари! БЛАГОДАРЯ!

  2. Прекалено съм зает да свиря, не мога да се откъсна от него! Като го разуча по-подробно ще напиша едно хубаво ревю :thumbs_up: не се притеснявай.Иначе е подбна на твойта схема :hysterical: SLO, Mesa Dual recto. 50W pure tube power mnogo HI-gain :thumbs_up: това е само превю :)

  3. Факта, че и двете китари са с активни EMG-та ги прави и двете металски китари ^^, за рок и хард рок някой друг пасивен Seymour Duncan препоръчвам. Китарите като изработка, и 2-те са чук (хубавият смисъл).

  4. Добре де...няма ли варянта просто да си отидеш с калъфчето до Букурещ, купуваш си китарката мяташ кашончето и слагаш в калъфчето, не би трябвало да взимат мито за всеки музикален инструмент който минава границата...аз лично съм си пътувал с мойта китара през 6 държави 2 от които не бяха в ЕС...и пари не са ми искали.

  5. колегата ми който е 1 бюро от мен е направил ето този сайт : www.orientika.com

    цени и всичко си има :girl_witch: , той самият свири на саз и е много яко даже аз си имам уговорка с него, че скоро ще му поръчам :rolleyes:

  6. ГОРД ПРИТЕЖАТЕЛ на EVL K4 супер китарка, и не стига, че е с класи над стаговете, обажда добре колкото Джаксън от 800 кинта...проблема с флойда е факт, но си има и решение...иначе китарата на онзи чичко блекметалист е К6 модела с активни адаптери и по-як финиш...вярвам че ако бяха вкарали К6-та в Динакорда щях направо нея да взема...ама няма и да се поколебая ако я докарат...звука...Убиец...през 150 ватова глава и 4х12...уоу :)

  7. Флойда е направен за да намразиш китарата си докато не разбереш как да го сетъпваш, а то всъщност не е толкова трудно...напиши Floyd Rose setup в youtube.com и има няколко мнооого полезни филмчета! значи превеждам ти няколко нещица предварително: 4-та пружина не ти трябва ако струните ти не са по-дебели от .10, в едното филмче пича използва лъжица да си закрепи флойда...НЕ ГО ПРАВИ аз го правя с дебел картон...защото може да се нарани финиша!

     

     

    ааа понеже сега прочетох и поста на колегата отгоре... има и други начини ...ето линка към въпросното видео надявам се да е полезно(естествено, че е) :girl_witch:

    ... < :secret: ТОВА Е ПО ЛЕСНИЯТ НАЧИН :)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.