Jump to content
Българският форум за музиканти

_Guitar_hero_

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от _Guitar_hero_

  1. Търся си блок-флейта... и мисля, че въпросът ми е ясен. Също така ме интересува трудно ли се свири и някакво ръководство ако ми дадете - цена няма да имате!

     

     

     

    Здравей, аз мога да ти помогна със блокфлейтата. Аз лично съм флейтист, уча в музикалното свиря в Младежка филхармония София и бих ти помогнал със нещо като школа която е на английски. Лично мога да ти кажа, че за блок флейта ти трябва да научиш пръстовките за съответните тонове, и да можеш да четеш ноти. от там нататък, няма много, защото при блок флейтата ги няма онези технически проблеми като сопрановата флейта пиколото, и т.н.

    Ако все още се интересуваш пиши ЛС B) Чао и успех

  2. Здравейте на всички,по принцип свирех на пияно шест години,после се отказах,сега обаче когато бях на морето си взех една дървена флейтичка и адски много се зарибих...всеки ден свиря с часове... значи тя е със шест дупки и една отдолу,

    като тва на което се духа е скосено,а не кръгло;обхваща две октави принципно,макар че не всички тонове са с добро качество.Тъй като адски мн ме кефи,но пък като звук не е със достатъчно качество,можете ли да ми кажете откъде мога да си взема хубава дървена флейта до сто и нещо лева?Също искам да ви питам додукът на същият ли принцип е ,тоест еднакво ли се свири и на дудук като на дървена флейта?Днес видях един арменси дудук за 120 лева,мислите ли че това е добра оферта?Ще чакам отговори :icon_shithappens:

     

     

    Аз като флейтист, мисля, че няма нищо общо м/у арменския дудук и Блок флейтата( тази дървената която си си купил така се казва) И качеството на звука нее от флейтата, а от това, че ако към флейтата са ти дали книжка със опътване, вътре грифовете който са показани са съкс!!! Мисля, че в нета има добри грифове.

  3. На мен ми хареса ефект номер 4. Не съм сигурен но ми прилича на Fire sound. И въпреки, че от четирите ефекта този най-ми допадна, не е мой стил. Много е "лекичко" сравнение с моя Санс АМП. :thumbs_up:

  4. При добро екраниране не би трябвало да има значение докосването на струните или поне не осезаемо.

     

    Еми то моя Squier не е екраниран. Но както беше писал по-горе Overdrive отпуснах пружините на тремолото и бръм-а цякаш намаля, но все още го има. Тая вечер Baby Thomas ще я погледне и ще каже тежката си дума.

  5. Аз имам няколко идеала за звук, зависи ква музика ще виря.

     

    Ако говорим за Рок балади и аз съм за звука от китарата на Doug Aldrich от песента All i want,all i need...

    Ако говорим за нещо по-тежичко бих казал нещо от рода на Мetallica.

    Ако говоеим за Класически род - ако сте слушали на Gotthard - Make my day. В тая песен има супер яки китари.

     

    Аз преди няколко дни се сдобих със Sans-AMP и мога да кажа,че това е убииствен ефект. Мога да докарам звука който ми харесва. и съм вписал по-горе. За да превключа от един на друг режим ми трябват няколко секунди, колкото да врътна потенциометрите.... и така да пак се увлякох... :girl_cray2:

  6. Здравейте колеги.

     

    Да започна отначало. Имам Squier Strat. custom със сменени Brige i neck адаптери(Lil killer) И като цяло китарката е много добра. Днес реших да си сменя струните. Преди smqnata си свирих и всичко беше ок, но след смяната на струните като настройх китарата и като включих кубето и Sans-AMP-a [ с който се сдобих скоро ( това си е чиста фукня :girl_cray2: ) ] и като усилих волюма на китарата като чух едно бръмчене ужасно щях да припадна. Уж съм хванал струните, а пак бръмчи. Преди си бръмчеше само ако е усилена и съм пуснал ръце от китарата. А сега трявба да хвана ръчката и само тогава спира бръмченето. Можете ли да ми помогнете? Аааа само за справка старите ми струни( с който нямах проблеми ) бяха GHS Boomers - Zakk Wiyde, а Новите ми струнки са DR Extra life - Red Devils.

  7.  

    Бравос, евала, че правите авторска музика! :) Харесва ми парчето. Единствено момента с ,,Ооо" трябва да оправите! :)

     

    Успехи!

     

     

     

    Само да ти кажа,че Момента с "Ооо" се чува малко "Фалшиво" не защото ROCKADA не могат да го изпеят,а защото някой от публиката не може. :greenangel: Иначе ROCKADA са най-готината група в България. Те го доказаха със спечелените награди от фестивала в Несебър. :rolleyes:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.