Jump to content
Българският форум за музиканти

iakim

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от iakim

  1. Здравейте, колеги!

     Имам и работя с ПА2

    Та- инфо си имам, но ако някой желае - да си разменим сетовете

    на скайп - iakim6810 или GSM - 0889266677

    Предварително благодаря на отзовалите се!

    Яким

    Плевен

  2. Ивайло - намери ме в скайп iakim6810 и ще ти пратя всякакви сетове за ПА-50

     

    Колеги търся сет за Корг ПА2

    Моля някой ако има Стилове за народни хора балканска музика и въобще за работа в кръчмите - нека се свържем за обмяна на инфо!

    Благодаря предварително!

  3. Колеги - продава се ес-кларинет стара Алберт система

    Намерих инфо че е бил предпочитан от джаз испълнители

    Антика е - в отлично състояние

    Моля - дайте някаква разумна идея за цена

    Скоро це приложа и снимки

    Благодаря предварително!

  4. Ако напишеш какво точно си направил, и какво е станало, може и да опитам да ти помогна. Debian не съм ползвал за MIDI досега. А и KMid не съм ползвал, пробвай и с RoseGarden, там имаш възможност да избираш MIDI входове, изходи и прочее, а може и в това да е проблема. Кажи и каква ти е звуковата карта. Също така, кажи ползваш ли PulseAudio, който напоследък стана модерно да се ползва.

     

    Значи пробвах да подкалам миди файлове но не стана Мислех че съм наслагал излишни драйвери и за да не пречат си преинсталнах дебиана Сега все още не съм инсталирал нищо допълнително но като пусна КМид ми изпива че устройството се използва от друга програма и въобще не трйгва А иначе звуковата карта е intel 82801DB-ICH4withAD1981A at irq17 Това ми исписва като информация

  5. Преглеждах темите и мисля че точно тук ще трябва да си задам въпроса

    Преди година бях със Спакуер11 Трудна дистрибуция но мидитата ми вървяха и ги прослушвах с КМид Сега минах на значително по лесния Дебиан-Ленни Вече съм с 5 но немога да прослушвам миди файлове Зная че причината е в мен но немога да се оправя Значи КМид стартира и си отчита и тактовете и тракове но нямам звук Моля да ми помогнете

    С АЛСА съм

    Благодаря предварително

  6. Трябват ми спешно стилове за Роланд Е300 за работа в кръчма. Трябва да са разнообразни и за всякаква музика. Ако можете помогнете ми. Благодаря Ви!

     

     

    Имам за Е-86 и Е-96 те стават ли за модела 300 щото са много готини и мога да ти ги пратя

  7. Здрасти.

    Моя дребосък взе че просвири на една свирка за 20 лева, гледал една реклама, пробвал на клавишите и почна да цели мелодията. Така, слухарски, напредна доста бързо. Пращам го на уроци вече, обаче се замислям, че без инструмент е направо невъзможно да напредва. Въпроса с акустично пиано въобще не го обсъждаме, поради липса на място и т.н. Та се оглеждам за някакъв синтезатор, нещо прилично до 500 лв. Знам, че за тези пари не може да се вземе нищо свестно, но за съжаление толкоз мога да отделя. За сега съм се спрял на Yamaha PSR E 403. Какво е мнението ви за него? Има някакво USB на него, но не се ориентирам за какво служи. Може ли да се върже към компютъра, да се зареждат мелодии, стилове и т.н. И още един важен въпрос - неравноделни ритми с него ще могат ли да се свирят? Ако не може да избара една ръченица, въобще не ми трябва.

    Приемам препоръки и за други синтезатори в този ценови диапазон.

    Благодаря.

     

    Ти май си открил зеленото дърво в гората :hysterical: ....Ако откриеш и какво ще искаш от него - може и да напишеш точно какво искаш :thumbs_up:

     

    Поздрави от Плевен :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.