Jump to content
Българският форум за музиканти

KillerLoop

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от KillerLoop

  1. Не съм забелязал потъмняване на тона от перцата, така че наистина не мисля, че има такова... много съм доволен от него. :) Издръжливостта е на доста добро ниво, според мен, въпреки че стилът ми не е особено агресивен, т.е рядко имам проблеми с перцата и издръжливостта им.

     

    Наистина ги пробвай, аз досега на когото съм ги похвалил е останал доволен от тях. :thumbs_up:

  2. Здравейте,

     

    смятам скоро да инвестирам известна сума пари в нова китара и съм се спрял на юбилейното RG на Ibanez, само че не съм го и докосвал на живо все още, а го гледам единствено из интернет и в Youtube разни демота... Ще съм благодарен ако някой от вас се изкаже по-компетентно по темата - струва ли си тази китара или в този ценови диапазон може да се намери и нещо (много) по-добро? Цената й според вас реална ли е или е силно преувеличена заради това, че е лимитирана серия?

     

    Ако някой е свирил на такава съвсем пък го моля да се изкаже какво му е мнението - безценно ще бъде! :)

     

    Предполагам повечето от вас нямат нужда от долните линкове, ама все пак, за това става дума:

    http://www.ibanez.com/ElectricGuitars/model-RG1XXV

     

     

    Досега Ibanez не съм имал, на Fender съм лоялен, ама RG-тата много ме грабват. :) Благодаря предварително за всякакви отговори по темата и дано скоро се разпиша в темата за фукни. :)

  3. Та, може и да е малко тъпичък въпроса, но нямам никакво време да проверя сам, а съм убеден, че доста от вас ще могат да ми помогнат.

     

    Върпоса е колко вървят нови DS-1 и DS-2. :wacko:

     

    Мерси предварително. :wallbash:

     

    ЕДИТ: Става дума за София ...

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.