Jump to content
Българският форум за музиканти

Frozensoul

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Bass Guitar

Frozensoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Попринцип и 2та чифта са стагг, само незнам колко са дебели първите ми струни, но като ги сръвнявах бяха еднакви, затова мисля да сменя само скъсаната. Сигурен съм че е от пластинката, защото като я оправих първия път си работеше перфектно, беше се разширила много и я свих малко, но явно не достатъчно.
  2. Няма такъв като Клиф.. Това е моят идол! За онова време и как свири.. Просто е много луд! Но иначе започнах да свиря на бас, точно защото на приятелите ми им трябваше басист и аз още на следващия ден като видях баса с лудия гриф си го купих (като коледен подарък ), така и станах голям фен на бас китарата Ооо.. щях да забравя, пък и без това съм огромен по размери, много ми отива с баса
  3. Струната си я смених сам (определено беше твърде лесно ), но сега имам друг въпрос, има ли смисъл да ги сменям всичките.. тези с китарата ми са stagg и тези които купих също, мисля че няма голяма разлика при звука даже мисля че е еднакъв.. А за тази пластинка аз я оправих първия път, но нали ви казвам че пак прави проблеми. Казаха ми да ходя да ми я сменят. Ще те имам в предвит ако пак възникне проблем, мерси!
  4. Абе то ясно, че не е сложно, но така и така трябва да ида да си сменя тая пластинка.. пък и за първи път късам струна.. Направо там та да не се занимавам като луд да връткам пък следващия път аз ще си я сложа сега искам само адрес.
  5. Някой може ли да ми даде адрес (в София), където мога да си оправя баса.. Скъсах струна и нямам представа как се сменят.. та ако знаете къде могат да ми я сменят кажете. Трябва да ми сменят и 1 част на баса която се опитах сам да я оправя, но пак прави проблеми (при жака като влиза кабела не го захваща добре и трябва да премятам кабела за да не прави проблеми). Но стига съм ви занимавал с проблемите ми.. трябва ми само адрес където да занеса баса и да го поправят.. Мерси предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.