Jump to content
Българският форум за музиканти

Papoose

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Reason & Cubase :)

Papoose's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Това нещо го ползвам само при запис, а другата си карта я ползвам за да си слушам музика. Налага ми се да ги разменям. Следователно това което трябва да направя е да включа тая кутия към писито посредством ЮЕСБИ да рибуутна да се промъкна в БИОСа и оттам да намеря тия АйАаКюта и на место 9 или 8 да сложим тая кутийка, правилно?
  2. немога да я открия... само някъф дистрибуторски сайт се отваря с някви оферти и това е... добре, ский ся... аз си ползвам Creative-чето за слушане на музика (на 5+1) защото на другия шизъл мога да слушам само със слушалки, така че него го ползвам само при запис, така че... това сигурно променя нещата, би ли пуснал още малко светлина от тоя ъгъл?
  3. Обаче това за мен е нещо ново... така че човека си влиза баш на място! Нямаше нужда да му се стряскаш и да изпълваш поста си с толкова много злоба. Благодаря на всички.
  4. благодаря за драгоценния ти съвет
  5. Добре де, защо тогава се сплитва на ляв и десен канал (като звука се трансферира само в единия)... в Cubase Le нямам такъв проблем, но при Cool Edit Pro 2 се появява. Какво е решението?
  6. Ок... но не откривам това което в момента пряко ме вълнува, а то е как да направя така че микрофона ми да вади двуканален звук на Cool Edit Pro 2. Щото за сега е само в единия и не мога да го оправя.
  7. не ги отричам, просто за сега съм много далече от такива неща... нямам достъп до книжарниците в българия...
  8. до колкото си спомням днеска оправих пукането... на Cool Edit-a сетнах звука да се възпройзвежда от саундкартата, а през таа кутия да минава само рекординг звука и нямаше проблеми, но дори и преди това след експортването няма пукане. а иначе т'ва за обработката го знам и позлвам слушалки... но правя хипер първични неща.. тук там някой друг ефект и т'ва е така че ако може да ме насочиш към таа литература, би било добре (само да не е оная статия където обясняват звука от китарата и на знам си още к'во на к'ви херцове да е) аз имам само таа техника, нямам пултове... така че само дигитална обработка бих правил. БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ!
  9. точно! не ги разбирам тия неща, а искам да вадя добър звук в нас... това е и в крайна сметка като искам да си слушам на surround system-ата трябва да включвам на Creative X-Fi, като искам да записвам на това нещо... така ли?
  10. ама сигурни ли сте, че тази кутия не е преампер, а саундкарта? иначе сега някакси с много опити успях да го оправя криво-ляво... ама пак не е оптималното, но к'вото е такова.
  11. живот и здраве като го направиш... сподели няколко *.wav файла. много бих искал да си напрая инстр. с българска гайда
  12. това за конфликта между двете карти ми се струва най-удачно, но проблема ми е, че ако ползвам тази външната, няма как да си включа 5+1 surround system-ата към нея... и направо съм в шах. Някой ако има предложения да казва...
  13. Аз т'ва нещо го мислех за preamper сега разбирам за какво се получава така... иначе като експортна в mp3 или wav го няма т'ва пращене... ясно, ама ще гледам да махна всичките драйвъри и ще ги сложа на ново... не ми се преинсталира. Благодаря за съвета. п.п. тогава надявам се, ще мога да си записвам на Cool Edit Pro 2, че на Кюбейс ми е малко терсене и ще ми отнеме време докато я опозная п.п.2 на този CUBASE LE мога ли да пиша музика (да композирам)?
  14. като се замислих, почти съм сигурен, че е software проблем. защото се орязаха и някви неща от default setting-ите на саундкартата... Не мога да го обясня на кратко. Но настъпиха промени от типа докато съм на Cubase LE и съм сетнал Дивайса на Lexicon Lambada все едно т'ва нещо игнорира саунд картата ми и не мога да пускам музика през плейъри или филми... някой да е срещал такъв проблем? трябва ли да сложа на ново драйвърите за саундкартата (Creative X-Fi Xtreme Music)
  15. Здравейте на всички. Вчера направих една добра покупка, но не съм максимално доволен, защото докато записвам вокалите се чува едно пукане... предполагам, че е от липсата на шумоизолация, а може и да е нещо софтуерно, вие как смятате? микрофона ми е AKG C3000B към него взех това и това всичко е свързано правилно, към тая кутия Lexicon Lambada върви и Cubase LE и не знам как става тоя номер, но микрофона вади звук само в Cubase. Като пробвам на COOL EDIT има само flatline... ще ми помогнете ли да оправя всичките тия бози, за да мога да се насладя на покупката си? пп. ако не съм обяснил достатъчно добре, моля питайте...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.