Jump to content
Българският форум за музиканти

the_angel_of_pain

новаци
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно the_angel_of_pain

  • Рожден ден 01/26/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано и пеене

Contact Methods

  • AIM
    the_angel_of_pain
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Interests
    музика, рисуване, талантливи хора, общо взето всичко свързано с изкуството. :)

the_angel_of_pain's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. the_angel_of_pain

    Дишането

    Anabell беше псала тема наречена Вибрато там казах някои основно упражнения за дишането които 100% понагат използвала съм ги а на мен ми тряабва мнооого въздух. прочети ги от там а и още нещо което има голямо значение специално за въздуха... повярвай ми колкото и странно да звучи пееш ли без да си ял никога няма да ти стига въздуха. успех!!!
  2. здравей... ами някой преди мен беше обяснил доста добре как точно се прави вибратото. наистина е по - добре да свикнеш да го правиш благодарение на въздуха а не на ченето и т.н. за това обаче ще ти е необходимо да се научиш да владееш въздушната струя... а това повярвай ми става много лесно... предполагам че дори си чувала тези опражнения а може и да си ги правила но аз все пак да си кажа... наистина са от полза както за по - доброто дишане така и за оформянето на вибратото... 1. легни по гръб и сложи няколко масивни тежки книги върху корема си... (дошай с корема и диафрахмата не с гърдите така определено е по - добре) и започни да дишаш и издишаш равномееерно... преви го докъто не се увериш че вече всичко е наред и всичко се е изревнило ако не дишаш правилно книгите ще се тресат. 2. това ми е любимото беше ми трудничко да го направя въпреки че звъчи ааадски лесно... такааам... откъсваш един лист хартия слагаш го близо до устните си поемаш въздух сякаш ще запееш и насочваш въздушната стръя към листа хартия... той съответно ще започне да се вее и ти ще видиш дали разпределях въздуха равномерно или го изрезходваш целия
  3. Ами на въпроса ти да това е съвсем нормално ние с моите колежки го наричаме препяване. Много е терсене да препееш. започва да те дразни гърлото, боли те и има вероятност да загубиш гласа си за известно време. Пощеди се малко, не е необходимо да се дереш на всяка една песен а и все пак до колкото аз знам почти във всяка една песен има места където се пее малко по - тихичко малко по - спокойно без да се напрягаш... точно тези места са направени не само за въздействие върху слушателите, но и самоя изпълнител да си отдъхне от самото дране... а и не знам от колко вереме пееш, но ако са 1 до 2 години максимум повярвай ми нормално е и да се изморяваш много по - бързо (по - точно гласът ти да се изморява). всичко е въпрос на тренинг и да намериш позицията на гласа която ще ти е най - удобна... от там нататък всичко ще се нареди добре. но за сега послушай ме и си прави мъъънички почивчици между песните 4 -5 минути колкото да си вземеш въздух... нщма нищо лошо в това. Успех!!!
  4. ами мен лично си ме разпява даскалът почти всеки ден и тъй като той си е професионалист ще си позволя да издам какво ми е казвал за резпяването. най - лесно се разпява на гласната "И", но това е и най - грешно. Най - добре е да се разпяваш на "О" към "А" и когато започва да ти става височко отваряш широко уста и се разпяваш на чисто "А" а когато вече е много високо преминаваш на "Е", но никога на "И" никога!!! дано това да ти е от помощ но на мене наистина ми помага много. успех и лек ден!!!
  5. ами добър ден аз пак съм тука нямах нет и сега наваксвам. Много благодаря на всеки един от вас за милите думи и за пожеланията. дай боже живот и здраве всички от този форум да се раелизираме и да покажам пред свете, че България може много и ние сме пример за това. и че не сме по - мало талантливи от всички останали и с нищо не им отстъпваме а напротив има на какво да ги научим. тъй че успех на всеки едни писал и не писал в този форум аз вярвам че ние можем и ще успеем. Are You With Me? лек ден на всички!!!
  6. дай боже да се видим и неи на сцена нямате си и представа каква радост ще бъде. малиииии. марси на всички за посрещането. трогната съм. и добре ще се постарая да чуя нещо по - дурто въпреки че ако тряа да съм честна не ме влече, но ще послушаме още малко и ще видим. ами Лед Ден на всички и ако имате още въпроси - питайте аз съм на среща...
  7. мерси много. това и се опитвам да правя - да бъда себе си колкото и да е трудно на моменти. за ммузата ще я почакам има време. мерси още веднъж за посрещането и... ще предам поздравите ти на Пловдив. Бас че и ти ще имаш от него... лек ден!!!
  8. Ами... Здравейте! Първо да кажа, че много се радвам да см частичка от този форум на талантливите хора в БГ. А сега да ви споделя нещичко за мен. Аз съм от Пловдив на 18 години и уча класическо пеене в НУМТИ "Добрин Петков". в свободното си време се занимавам с доизкосуряването на някоя моя песничка, но ако тряабва да съм честна, незнайно защо музата ме напусна на последък. Иначе се кефя и на много други неща, като дълги разходки и пътувания. не съм пътувала много , но много обичам и се надява, че някой ден ще имам тази възможност. радвам се и на интересните книжки (колкото и някои връстници да твърдят, че книгите са отживелица). Радвам се и на приятелите си, защото нали знаете, че те са рядкост (истинските де иначе другите по път и над път). Обичам и да слушам музика. Възхищавам се на много и разнообразни групи като: H.I.M.; Evanescence; Breaking Benjamin; Good Charlotte; Samael, The Gathering; Cradle Of Filth; Dimmu Borgir; Nightwish; Charon; Type O Negative; Lacrimosa; Marylin Manson; Bullet For My Valentine; The Cramberries; Roxete; Leibach; Godsmack; Ill Nino; Disturbed; Third Eye Blind; Two Witches; Cold (едни от любимците ми); Korn; Bon Jovi; Nirvana; Guns'N'Roses и много други. Може да не съм слушала кой знае колко и кой знае какво, но винаги съм отворена за нещо ново и интересно. Не отричам нито един стил музика, защото във всеки един стил има по нещичко за някой. Ами май стига толкоз няма да ви занимавам с други подробности. Благодаря ви че ми отделихте от времето си. HaVe A NiCe DaY!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.