Jump to content
Българският форум за музиканти

L_Tzvetanov

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от L_Tzvetanov

  1. В amazon.com има едни уроци http://www.amazon.com/Ask-Video-SX-ED-Cuba...ref=pd_sim_MI_2, който включва с видео уроците на ASK Video, които са доста добри за начинаещи. [MOD EDIT: Такива препратки не се толерират тук. Следващият път ще се наказваме. Благодаря.]
  2. L_Tzvetanov

    Cubase/Nuendo

    Здравейте Имам проблем, който не мога да разреша вече доста време. Ще ви бъда много благодарен ако ми дадете някакъв съвет. Като отворя някакъв синтезатор (Hypresonic, Edirol Orchestral), зареждам някакъв инструмент, програмирам си музиката, и накрая save-вам проекта. Дотук всичко е наред. Проблема се появява след това, когато отворя проекта, инструмента който съм заредил в някой от каналите на синтезатора не се запазва, на негово място се появява този който си е по подразбиране. Незнам как да направя така че синтезатора да "запомня" инструментите които зареждам в него. Това ми се случва само в Cubase, във FL Studio нямам такъв проблем.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.